• Solarn

    Min sambo och min väninna! Överreagerar jag?

    Anonym (?!) skrev 2019-11-06 00:37:35 följande:
    Nej det har aldrig varit tu tal om att vara fler än bara vi två. Det här är så olikt honom på allt, han brukar ha pondus nästan lite auktoritär i bara utstrålningen liksom! Men där på caféet satt han som en hunsad jävla mes och flackade med blicken!

    Jävla skit för alltihop
    De har ju uppenbart redan börjat "leken". Vilka hemska människor och din syster verkar inte vara så mycket att hänga i julgranen heller.
  • Solarn
    Anonym (hmm) skrev 2019-11-06 10:56:31 följande:

    Ja det var väl lite fult utav dom kan jag tycka. Men tror inte som någon skrev att dom har haft sex, då hade de inte bemödat sig att fråga dig ens. Så lite fint var det av dom trots allt. Sen kan man ju ge dom hela skulden för att vara så taskiga om man vill, men sanningen är ju den att din sambo försökte prata med dig om det. Och självklart så var det ju en stor deal för honom, annars säger nog ingen kille att den vill vara undergiven. Det ska mycket mod till det. Och det var faktiskt DU ts som lät det rinna ut i sanden. Du hade igen respekt eller förståelse för hans behov så ärligt, varför ska han ha det för dig då? Tycker ni är lika fula alla 3 i den här historien!  O du har dig själv att skylla som inte lyssnade ifrån början! 


    Ja det här med läsförståelse kan ju vara lite knepigt ibland, detta är ju inte alls vad TS beskriver.
  • Solarn
    Giftskåneman skrev 2019-11-06 16:48:28 följande:
    Ja, om kvinnan säger det är ok, då är det väl ok också?

    I många fall där mannen.blir impoten frågar kvinnan om hon får träffa andra, lika klart ok det också

    Inte alltid kvinnan som är offer som du vill påskina med sån här kommentar.
    Fast ts "problem" är att hon är gravid med DERAS barn, inte att sexlusten är låg eller liknande, det är stor skillnad. Också en väldigt stor skillnad att mannen faktiskt kontaktat en kvinna och redan dragit in henne i sitt och ts förhållande istället för att gå direkt till ts med sina löjliga klagomål om för lite sex. Ja det är störtlöjligt eftersom ts är gravid med DERAS barn.
  • Solarn
    Giftskåneman skrev 2019-11-06 18:33:37 följande:
    Om man inte menar att göra slut ska man inte säga det heller
    Ts har inte sagt att hon gjort slut.
  • Solarn
    Giftskåneman skrev 2019-11-06 19:01:38 följande:
    Om din partner ber dig dra åt helvete och packar en väska och flyttar ut, vad kallar du det?
    Hon flyttade inte ut, hon "packade en liten väska" och åkte till sin syster.
  • Solarn
    Giftskåneman skrev 2019-11-07 08:03:55 följande:

    Varför skriver du detta till mig?

    Är det jag som gjort så mot ts tror du? Jag bara skrev, om man ber nån dra åt helvete och sen packar en liten väska och flyttar, då ska man mena det också.

    Att ts tar en liten väska är väl inte så konstigt med tanke på hon är gravid och åker sin syster, ska hon ta med ekskåpet och soffgruppen dit?


    Men ta dig samman nu. Ts har inte gjort slut och inte flyttat. Att åka bort är inte att flytta, även om man grälade innan.
  • Solarn
    Anonym (Saknarnärhet) skrev 2019-11-12 14:05:39 följande:

    Jag tycker din reaktion är korrekt!

    Men, jag tycker inte du ska hålla honom till last för det. För även om det var din väninna (alltså den dominerande hör man bara på berättelsen) så var de ärliga. Din man kanske till och med fick ett rus av att sitta där och knappt säga något när ni två dominerade. Allt har inte med sex att göra.

    Men din man hade/har en fantasi, på något vis hittade han någon att prata om den med. Och visst, jag tycker förslaget är uppåt väggarna fel. Men ärligheten i det hela förlåter mycket anser jag. Är man ärlig så utgår man från känslor, inte ofta män gör det. Och har han nu gjort det så kan du faktiskt bara säga nej, och säga att du vill försöka istället.

    Att uppfylla sin partners fantasier om möjligt anser jag att man alltid ska försöka med så länge man inte själv är obekväm.

    Jag hade uppskattat att höra detta om det gällde mitt förhållande, men hade absolut sagt nej. Blivit besviken att hon ens vill vara med en annan men också förstått att ens lägga fram detta hade krävt rejält med tankevilja, och bara det är något jag därför vill uppfylla.

    Men du måste reda ut om något har hänt redan eller ej. Och det hoppas jag verkligen inte det har gjort. Men backa några steg och vänd på tanken om du kommit med ett annorlunda förslag. Hur hade du velat bli bemött?

    Lycka till! Och åk hem!


    Det är inte ärligt att blanda in en tredje part i förhållandet utan partnerns vetskap, det är inte heller ärligt att radera konversationen med den tredje parten.
  • Solarn
    Anonym (?!) skrev 2019-11-12 23:54:27 följande:

    Sa till honom att jag skulle kolla upp hans tidigare konversationer med henne och om det var helt oskyldigt så hade han ju ingenting att oroa sig för.

    Då erkände han att, ok dom kysstes en gång på den där festen men absolut inget mer! Det var därför han raderat allt, för han ville inte att jag skulle bli ledsen.

    Ja så nu är det definitivt slut iaf...

    Inte fan har de bara kyssts! Jag må vara hormonell men jag är fan inte blåst i huvet!

    Å även om det skulle vara så så är även en kyss utan partnens vetskap otrohet för mig (kalla mig känslig) och han ljög mig även rätt upp i ansiktet.

    Om ni visste hur jävla förbannad jag är just nu!!

    Men bakom allt och när den här ilskan har lagt sig så kommer jag ju vara helt förstörd.

    Men i vilket jävla fall som helst så tänker jag glädjas åt det här lilla barnet!

    En idiot till far ska inte få det mindre önskat och älskat!

    Det är vårt andra barn som kommer bli brydd över att inte se pappa vid frukostbordet varje morgon, och att det helt plötsligt bara är mamma där.

    Usch, mår så dåligt när jag tänker på det! Även fast att han är så liten och även kommer få träffa pappa ofta så svider det i mammahjärtat när man tänker på det!!

    Tusen tusen kramar och min tacksamhet till alla er som lagt ner energi på att svara och brytt er!!!

    Tack tack tack! Det är guld värt att kunna få stöd och råd när man känner sig så in och ut i sig själv, även fast att det är genom en dataskärm.

    Så otroligt gulliga ni varit <3


    Det var ju omtänksamt av honom att dölja sin otrohet för din skull, eller inte. Usch vilket arsle. Du låter iaf som en stark kvinna ts, och du kommer att gå vidare, ta hand om dig själv och barnen.
Svar på tråden Min sambo och min väninna! Överreagerar jag?