• Alex1992

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Hade första ultraljud idag, inga äggblåsor i större storlek..hade ca 20 äggblåsor på höger sida men i små storlekar så från och med ikväll ska jag öka dosen från 150 till 200 och ska tillbaka dit på fredag. Slemhinnan börjar iaf bygga på sig så det går mot rätt riktning.. Hoppas verkligen på ett bra resultat på fredag...lite nervös att det ska skita sig på nåt sätt

  • Alex1992
    Kiiwii90 skrev 2020-03-01 22:26:19 följande:

    Börjat med gonal-f, dos 125/dag och det är dag 3 idag. Känner att det drar/ilar i äggstockarna direkt efter sprutan. Är det normalt? Någon annan med tidiga känningar?


    Jag tror det är ett bra tecken på att det händer en del i äggstockarna! Jag kände tyvärr ingenting och det visade sig att äggblåsorna inte hade växt till sig tillräckligt! Så jag hoppas jag börjar känna något hehe då jag ska öka dosen ikväll :)
  • Alex1992
    Dorisdelfin skrev 2020-03-02 17:21:31 följande:

    Min resa har mest varit motgångar känns det som. Jag skulle sätta tillbaka ett eller två embryon. Men dom kunde odla vidare till blastocyst. 

    Undra hur mycket bättre oddsen blir nu?


    Min läkare sa att ruvar man på en blastocyst så är det 50% och det är ju jätte bra :)
  • Alex1992
    Bubas skrev 2020-03-05 07:42:20 följande:

    Då var vår resa slut. Negativt idag på testdagen. Blir ingen bebis/bebisar.

    Gud vad man trodde på att detta skulle gå vägen.

    Jag och sambon hade bestämt att vi bara skulle göra ett försök med ivf. Nu vet vi inte om vi ska försöka en gång till.

    Finns det nån chans överhuvudtaget liksom?.

    Ska vi kasta 40 000kr till i sjön?

    Eller ska man hoppas på att vi ändå lyckas på egen hand. Läkaren har ju ändå sagt att det inte är omöjligt. Vi har ju dock försökt i 3 år utan resultat. Och yngre blir jag ju inte. 42 år.

    Pust,svåra frågor.


    Usch vad tråkigt. Jag tycker inte ni ska ge upp, har ni möjlighet ekonomiskt så kör på! Jag har hört att ju fler gånger man försöker så ökar chanserna så vi får hoppas det blir så för er!
  • Alex1992

    jag ska på mitt andra vul imorgon och är jätte nervös. Första var i måndags och då hade inte mina äggblåsor växt till sig men hade många i små storlekar har ökat sprutdosen från 150 till 200 och är så rädd att det inte har hänt så mycket och vad gör man då? Hur länge kan man hålla på med sprutorna innan man avbryter ?

  • Alex1992

    jag ska på mitt andra vul imorgon och är jätte nervös. Första var i måndags och då hade inte mina äggblåsor växt till sig men hade många i små storlekar har ökat sprutdosen från 150 till 200 och är så rädd att det inte har hänt så mycket och vad gör man då? Hur länge kan man hålla på med sprutorna innan man avbryter ?

  • Alex1992

    Hej tjejer

    Jag ligger i soffan med en stor svullen mage...har åkt på överstimulering. Har äggplock på torsdag och ska ikväll ta suprefact som ägglossningsspruta. Är orolig att min överstimulering ska bli värre efter äggplock? Har smärtor och ser ut att vara i 5:e månaden :(. I måndags såg dom 15 större äggblåsor och 25 små samt svullna äggstockar. Nu hoppas jag på många ägg till frysen då det blir återföring nästa månad.

  • Alex1992
    Kiiwii90 skrev 2020-03-10 15:34:41 följande:

    Fick svar ang äggplocket idag. 5/7 äggblåsor var omogna och de andra 2 var dålig kvalitet. Fyfan vilket bakslag... Imorgon får jag svar hur vi ska gå vidare och det lär bli i Maj om 2 månader (först en mens efter sprutorna och en "vanlig".)

    Blir så stressad över att det sen är sommarstängt juni-aug...

    Vet någon om man själv kan påverka kvaliteten på sina ägg?[/

    [quote=80273606][quote-nick]Kiiwii90 skrev 2020-03-10 15:34:41 följande:[/quote-nick]Fick svar ang äggplocket idag. 5/7 äggblåsor var omogna och de andra 2 var dålig kvalitet. Fyfan vilket bakslag... Imorgon får jag svar hur vi ska gå vidare och det lär bli i Maj om 2 månader (först en mens efter sprutorna och en "vanlig".)

    Blir så stressad över att det sen är sommarstängt juni-aug...

    Vet någon om man själv kan påverka kvaliteten på sina ägg?


    Nej vad tråkigt! Men hoppas verkligen att det lyckas nästa gång! Vissa testar akupunktur eller andra likande behandlingar samt olika vitaminer?
  • Alex1992
    Trädet91 skrev 2020-03-10 18:15:39 följande:

    Blir det totalfrys för din del då också? Jag ska också ta suprefact ikväll istället för Ovitrelle. Blev så ledsen när de sa att återföring blir först i maj.. :(


    Ja precis totalfrys, är också ledsen och att man ska behöva vänta, väntan tar aldrig slut men försöker tänka positivt och hoppas på bra ägg för att kunna göra återföring längre fram!
  • Alex1992
    AndraSladdis skrev 2020-03-11 18:11:39 följande:

    Ska göra äggplock i morgon och har blivit så nervös bara i dag. Det är som att äggplocket, jobbet, coronavirus, all nervösitet bara sköljer över en så man blir spänd i kroppen och orolig i magen. Inte riktigt typiskt mig.

    Kommer det liksom att göra ont? Vad om det gör så ont så man inte lyckas ligga still? Vad om alla ägg är omogna? 

    Hur gjorde ni för att koppla av dagen/natten innan?


    Jag ska med göra äggplock imorgon! Jag är konstigt nog inte så nervös utan min svullna mage har tagit all fokus hehe. Jag väljer att tänka positivt och hoppas att det går bra. Smärtan är kortvarig tänker jag för att må bättre, sen är det lite olika hur ont man får, lycka till :)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet