• Alex1992

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Andrasladdis har du fått tid för vul? Jag fick en tid 8/6 då är jag i 7+5, redan orolig haha men det är väl alla!!! :)

  • Alex1992

    Har någon av er blivit torr i huden efter ni har plussat? Jag är MYCKET torr på mage och rumpa...jätte konstigt och måste smörja mig flera gånger om dagen...det fjällar nästan från magen haha!

  • Alex1992
    AndraSladdis skrev 2020-05-22 08:15:56 följande:

    Jag fick också 8/6 då jag är 7+1 enligt mina beräkningar. Tjuvbokade en 1/6 privat (6+1) då man kanske, men kanske inte kan se hjärtat (varför gjorde jag det?). Är nu på väg att ta hcg-blodprov för att se om det stiger. Så nervöst.


    Du jag räknade nog fel, är i 7+4 då! Jag vågar inte boka för tidigt och sen kanske bli besviken men samtidigt så skönt om allt är okej :D ouff det är svårt detta! Hur funkar det med blodprov? Är det pålitlig?
  • Alex1992
    Anonym (Kanel) skrev 2020-05-21 22:11:45 följande:

    Fått mjäll i hårranden! SÅÅ irriterande. Hårbottnen torrt som bara den och just i pannan så klart...


    Haha kroppen är konstig den :D hoppas det blir bättre med tiden hehe
  • Alex1992
    AndraSladdis skrev 2020-05-22 10:54:56 följande:

    Det är mer pålitligt än urin, och man ska framförallt kunna se en stegring - ca. en fördubbling på 2 dagar (max 3 dagar). Men sen är frågan vad som är "ungefär en fördubbling" egentligen? Jag blir bara nervös för att symptomen går fram och tillbaka. Typ i dag/i går kväll känner jag mig knappt gravid alls.


    Jaha okej vad bra! Hur fick du det? Har du bokat tid själv eller via kliniken? Får alla ta blodprov om man vill ? Aa jag förstår...känner likadant! Vad har du för symptom? Det jag känner är att det kan kännas lite i magen då o då inget som gör ont men att det är något som händer och sen ömma bröstvårtor som känns mer eller mindre vissa dagar. Har fått väldig torr hud på vissa delar av kroppen...men man vet ju inte vad allt betyder om det är bra eller ej.
  • Alex1992
    Lillamiia skrev 2020-05-22 23:16:33 följande:

    Hej på er! Jag hoppar in här! Då är det dags för mig och sambon att göra ivf. Vi har försökt sedan augusti 2018. Letrozol behandlingar har vi gjort 7 st. Ska börja med sprutorna i helgen när mensen kommer, om mitt ultraljud ser bra ut då dom såg rester av en follikel som inte kommit ut med förra mensen. Annars kommer vi få vänta till augusti med start av sprutor. Hoppas att vi hinner en vända innan sommarstängt. Någon som gör ivf på Sophiahemmet?


    Välkommen :) spännande, vi håller tummarna :D
  • Alex1992
    Anonym (Louise) skrev 2020-05-27 18:55:42 följande:

    Hej!

    Grattis till alla som har plussat och det är så kul att det går så bra för er. Till er andra, vi får försöka kämpa på <3

    Jag och min man gjorde i söndags en ostimulerad FET och satt in ett 5dagars. Hur har det vart för er som fått mensvärk/molande innan ni plussat? har det kommit bara efter ett par dagar eller tog det någon vecka innan ni började känna något? Jag tycker mig ha molande som lätt mensvärk redan efter 2 dagar.. vet inte om det är bra eller dålig... åh väntan är ju det värsta!

    Så tacksam för svar <3


    Jag gjorde en stimulerad fet med en 5 dagars och jag kände att brösten var lite ömma men ingen värk/molande dom första dagarna..sen på ruvardag 7 kände jag lite stickningar och att det blixtrade till ungefär, samt upptäckte jag lite rosa flyttningar som var en nidblödning och fick ett svagt pluss på dag 8 som sedan ökade :D håller tummarna för er och väntan är hemsk!! Nu väntar jag på att få gå på vul för att se att allt är ok...jag blir snart tokig hehe men väntan tar tyvärr aldrig slut. All lycka till er och håll oss uppdaterade :)
  • Alex1992
    Anonym (Funderare) skrev 2020-05-27 21:49:08 följande:

    Hoppas det går bra! När ska du?


    Har tid 8/6 så det är inte så långt kvar men längtar dit :D men samtidigt rätt för dåligt besked men men bara att tänka positivt!
  • Alex1992

    Jag har sedan igår fått lite aprikos/gulaktiga/ljusbruna flytningar på trosskydd men inget rosa eller rött. Har någon varit med om liknande? Är idag på 6+0 och är orolig att det kanske är början på något värre...man kan inte veta oavsett men skulle vara skönt om något visste eller vart med om detta som kan lugna mig lite hehe. Det har endast kommit en gång på pappret annars ingenting när jag torkar mig. Tar Litinus X3 om dagen och har gjort sedan 4 veckor tillbaka och ska förhoppningsvis köra på till vecka 12. Hoppas och tror att slemhinnorna är lite känsliga och sköra efter all Litinus...:)

Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet