Inlägg från: Anonym (YMCA) |Visa alla inlägg
  • Anonym (YMCA)

    Arbetslivet passar inte mig

    Vad lever du av idag?

  • Anonym (YMCA)
    Anonym (Inte lat!) skrev 2019-11-06 12:29:44 följande:

    Jag antar att du undrar vilken sysselsättning jag har? Jag arbetar.


    Kan du gå ner i tid, och/eller gå ner i grad, dvs mindre ansvar och svårighetsgrad, till något som inte kräver lika mycket?

    Jag känner igen mig till viss del i det du skriver, jag trivs inte med att jobba heller, hade hellre varit hemma. Jag har jobbat upp mig till en viss nivå, men förklarat för min chef att jag stannar här, vill inte vidare, vill bara flyta med och göra det löpande arbete som jag kan utan och innan. Låter de andra slåss om projekt och högre tjänster. Har flextid som får användas fritt, så jag får mycket tid med mitt barn. Har gått ner i tid också. Jag står ut tack vare detta. Vi har inte riktigt förutsättningarna för att jag ska gå hemma helt, och innerst inne vill jag kunna vara självständig i min ekonomi. Drömmen vore ju att vinna stort på lotto! :)
  • Anonym (YMCA)
    Anonym (Inte lat!) skrev 2019-11-06 12:42:02 följande:

    Jag har gjort de förändringar jag kan på den fronten. Men jag känner fortfarande press på mig att jag borde gör annorlunda. Det märks så tydligt, vilket gör mig osäker och stressad.

    Tycker du resonerat klokt och tycker det är jättebra att du satt en gräns för vad som passar dig! En stor lottovinst är välkommet ja, haha! ;)


    Jag upplever det också, kanske inte att jag förväntas göra annorlunda, men att många förvånas över min ?brist på ambition?. Jag tänker att andra tjänar på det också, en konkurrent mindre. Men jag tror att det är som i alla situationer, det finns människor som blir extremt osäkra/förnärmade/förolämpade om finns personer som väljer att göra på ett annat sätt.

    Jag hoppas att du hittar ett sätt som gör att du mår bra, och kan förverkliga dina drömmar!
Svar på tråden Arbetslivet passar inte mig