Inlägg från: Anonym (Louise) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Louise)

    Min sambo är inte glad över graviteten

    Anonym (k) skrev 2019-11-06 15:07:32 följande:

    Nej, har ni sagt att ni inte ska skaffa barn, så förstår jag honom.

    Däremot förstår jag inte varför man inte pratar om preventivmedel, varför kör man utan om man inte ska ha fler barn?

    Jag som kvinna hade aldrig legat med en man, som inte vill ha barn, utan att insistera på skydd.


    Fint litet inlägg där du försöker lägga allt ansvar på kvinnan.

    Det är många som tänker så kring skydd, att det är kvinnans ansvar i alla lägen.

    Har hört flertalet män skratta och säga: kondom är inte skönt. Det är som att äta kola med pappret kvar på. Om hon skulle bli gravid, ja då får väl hon ta hand om problemet. (Läs: göra abort).

    Nu är det ju TS man som är mest emot ett till barn, ändå väljer han att spruta i henne gång på gång. Sen bli sur när hon blir gravid....
  • Anonym (Louise)
    Anonym (Ano) skrev 2019-11-06 15:19:26 följande:

    Är i vecka tolv och var med om något liknande. Han har ett barn sen innan och jag har inga barn. Jag blev gravid då vi körde utan skydd och vi båda vet att jag har svårt att bli gravid pga. problem med äggstockarna så inget vi räknat med även om vi såklart vetat att det kan hända. Han drog 4 veckor efter vi fick reda på det och har nu köpt egen lägenhet.

    Hoppas att din sambo tar ansvar och smälter detta. Men det ska självklart inte gå ut över dig. Det är heller inte ditt fel utan bådas ansvar, har ni dessutom haft diskussionen om att abort inte är aktuellt innan så känns det som han borde vara införstådd i vad som kan hända.

    Styrkekram!


    Ledsen för din skull. Fyfan för alla dessa oansvariga karlar som bara utgår ifrån att alla andra ska ta deras ansvar så de alltid slipper.
  • Anonym (Louise)

    Sen måste jag säga, vad är det för karl du har TS? Är han verkligen något att ha? Jag tänker bla på det du skrev om att han slängde ut dig och dina barn vid din förra graviditet, men ändrade sig när du fick en lägenhet.

    Där visade han sitt rätta jag. Hur han hanterar oväntade eller pressade situationer. Han verkar inte vara något att hålla i när det blåser ute, om man säger så.

Svar på tråden Min sambo är inte glad över graviteten