Inlägg från: Anonym (Psss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Psss)

    Han vill betala för systern

    Tappadstekspade skrev 2019-11-06 23:23:10 följande:

    Han har ju sagt att det inte påverkar henne. Antagligen tar han då från sina pengar. De ska ts skita i och inte detaljstyra sin sambo på det där sättet. Det är så typiskt kvinnor, ingen man skulle bry sig om partnern ville hjälpa sin egen syster.


    Från sina pengar? De hade ju gemensam ekonomi. Alltså är hälften av pengarna han ger syrran ts:s pengar. Då frågar man väl först?
  • Anonym (Psss)
    Tappadstekspade skrev 2019-11-06 23:44:05 följande:

    Han vill hjälpa sin syster och prioriterar det. Även om de har gemensam ekonomi kan väl inte hon bestämma vad han ska göra med den del av pengarna som han har kvar efter att det gemensamma är betalt. Det är dessutom inte ristat i sten att de för evigt ska ha gemensam ekonomi. Hans lön och ev förmögenhet han har sparat ihop gör han vad han vill med hädanefter uppenbarligen.


    "Den delen av hans pengar som är kvar". De hade gemensam ekonomi. Det som är kvar är alltså bådas pengar. Nej hon ska inte bestämma vad som ska göras med pengarna som är över. Men inte han heller. Det ska de göra tillsammans.
  • Anonym (Psss)
    Anonym (Vansinne) skrev 2019-11-08 05:28:36 följande:

    Om jag ska vara ärlig, så med tanke på Ts frånvaro så kommer snart smällen att dom är multimiljonärer TYP, och pengarna i sig är inte något problem. Hon vågar bara inte skriva det i rädsla för att bli kritiserad.

    Hon är nog mest sur för att beslutet inte tagits gemensamt.


    Ja och det är väl just det hon är som jag fattat det som. Sur över att det inte tagit beslutet gemensamt då det är deras gemensamma pengar då de har bestämt sig för gemensam ekonomi. Och det har hon all rätt att vara.
Svar på tråden Han vill betala för systern