Inlägg från: Anonym (Låtsasmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Låtsasmamma)

    Kan soc ta över bonus försörjning?

    Min bonus bor hos oss. Gick ej klart gymnasiet. Sitter bara och spelar hela dagarna och har inte för avsikt att skaffa jobb. Har har ingen inkomst alls. Vi jobbar heltid och övertid för att försörja oss och honom samt tre mindre barn som är 3, 8 och 9 år gamla. Bonus är 21.

    Soc säger att så länge vi har plats för honom så är det vårt ansvar att försörja honom. Men vi har ju knappt råd som det är nu! Plats finns men inte pengar till en vuxens uppehälle, kläder, mat och allt annat. Sambon swishar honom säkert 3-4000 varje månad plus att han bor och äter gratis. Vi betalar även hans telefon och en skuld han har.

    Vad gör man? Kasta ut på gatan känns inte kul..

  • Svar på tråden Kan soc ta över bonus försörjning?
  • Anonym (Låtsasmamma)

    Ja alltså han kostar ju en del tydligen. Han ber om pengar och pappa swishar. Han röker och snusar bland annat och det kostar ju mycket. Vi har 0 kronor kvar när nästa lön kommer in.

  • Anonym (Låtsasmamma)

    Nu har vi enats! Innan januari är slut ska han börja betala för sig hemma. Vi kommer inte swisha en krona till och vill han ha pengar så får han börja sälja av sina spel och använda pengarna han får för dem.

    Sluta röka och snusa kommer han bli tvungen till eftersom vi inte kommer betala för sånt längre. Mat och husrum står vi för till sista januari.

    Inskrivning på arbetsförmedlingen på måndag!

    Halva vägen var och bonus är peppad på livet

Svar på tråden Kan soc ta över bonus försörjning?