• Anonym (Fy)

    Varför är det provocerande att ha många barn?

    Anonym (Mångmamma) skrev 2019-11-07 15:28:55 följande:

    Vart har jag skrivit att hon inte får leva ett normalt tonårsliv?


    Tycker ofantligt synd om din 17-åring. Hon får alltså ta vaknätter med en 1-åring, får vara mycket barnvakt för yngre syskon rutinmässigt, får strunta i att hänga med vänner etc för att åka hem och passa syskon? För att du är trött? Är du på riktigt? Du klarar ju uppenbarligen inte av att ta hand om barnen du producerar på löpande band. Det är helt sjukt att låta en 17-åring ta vaknätter med småsyskon för att föräldrarna inte orkar ta hand om sina barn. Förstår verkligen att omgivningen reagerar, snacka om att vara totalt misslyckad som förälder.

    Troligtvis kommer din dotter att flytta så fort hon kan, hoppas innerligt att hon tar sig bort.

    Att lära barnen att stå på egna ben och klara sig själva innebär inte att man använder dem som slavar. Det är dina barn som du har valt att skaffa - inte hennes
  • Anonym (Fy)
    Anonym (Mångmamma) skrev 2019-11-07 18:26:55 följande:

    Hon får ju vara tonåring också såklart. Men hon vet att det är riktigt tufft hemma vissa perioder och då behövs hennes hjälp, till viss del.


    Att det är tufft hemma är inte hennes ansvar, det är ditt och din mans. Att ens tänka tanken att be en 17-åring att ta vaknätter med småsyskon är totalt sjukt och extremt dåligt föräldraskap
  • Anonym (Fy)
    DanneHade skrev 2019-11-07 20:22:20 följande:

    Wow vad är det för fel på dig?

    Först och främst det här med att barn ska få vara helt fria och slippa ta del i de ansvar en familj bär med sig, är ett helt nytt påfund. Genom hela mänsklighetens historia så har förhållandet varit det omvända. Barnen fick hjälpa till hemma och de fick hjälpa till att ta hand om sina yngre syskon.

    Och gissa vad. Familjer var närmare varandra och lyckligare förr <--- (Objektiv information).

    Sanningen är att vi i Sverige idag behöver fler svenskar, punkt.

    Ska vi få välfärden att gå ihop? Ja då behövs det fler svenska barn. Ska vi ens överleva långsiktigt som en distinkt folkgrupp så krävs det fler barn (för jordens mångfalds skull, för visst är mångfald viktigt).

    TS gör någonting som verkligen behövs, någonting de flesta män och kvinnor där ute är alldeles för kortsiktiga och själviska för att göra själva, och du och många andra skiter på henne.

    Fy fan. TS du ska ha en eloge.


    Det är en otrolig skillnad på att barn får ta ansvar och lära sig saker och hjälpa till i familjen till att lämpa över sitt föräldraansvar och låta de stora barnen ta hand om de små för att man inte orkar och inte kan ta hand om de barn man skaffat.

    Förr hade familjer många barn för att de inte hade något val, varför skulle familjernas varit lyckligare då? Barn fick jobba redan från mycket unga år, knappast lyckligt.

    Fler svenskar, knappast.

    Eloge för vad? För att hon skaffar en massa barn hon inte kan ta hand om själv?
  • Anonym (Fy)
    DanneHade skrev 2019-11-08 02:05:29 följande:

    Vad i helv... Okej jag tar tillbaka allt jag sagt och ber om ursäkt till hon jag frågade "vad det var för fel på henne".

    TS är en mamma från helvetet och borde inte ha ett barn, än mindre nio.


    Precis, det handlar inte om att passa syskon någon enstaka gång utan att föräldrarna totalt brister och har skaffat fler barn än de kan ta hand om.

    Nu tycker vi samma ;)
Svar på tråden Varför är det provocerande att ha många barn?