Forum Otrohet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur kom ni på att er partner varit otrogen?

  Sön 10 nov 2019 00:30 Läst 0 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (FYI) - Visa alla inlägg
 • Anonym (FYI)
  Återställ
  Sön 10 nov 2019 00:30 #6
  Anonym (-) skrev 2019-11-09 15:04:39 följande:

  Jag förstod direkt när han pratade oavbrutet om den nya kollegan på jobbet. Eller då förstod jag att han var förtjust i henne. När han sedan slutade prata om henne så visste jag att de inlett något.

  Klassiska tecken.

  Jag följde efter honom en kväll när han skulle ut och springa i några timmar...han gick en promenad på 10 minuter och in i hennes lägenhet. Jag gick hem och packade och hade flyttat när han kom tillbaka.

  Som tur var så hade vi inga barn och inga gemensamma möbler och annat som jag ville ha. Jag tog bara mina kläder och privata tillhörigheter och drog. Jag har aldrig pratat med honom sedan dess.

  Jag såg honom på Ica några veckor senare. Han stod längst bak i kön när jag packade mina varor. Jag tittade bara på honom, lite drygt, packade ner det sista och gick ut ur butiken.

  Han har mailat, smsat, ringt och facebookat. Jag har raderat allt utan att läsa det. Blockerat honom på Facebook, bytt nummer och spärrat hans mail.

  Såna där typer lägger jag inte en minuts krut på. Hos mig får man EN chans. Sumpar man den så kan man se sig själv som rökt hos mig.


Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll