• Nixtie

    BIM December 2019

    Hoppar in här :) har BIM 2 dec. Har haft hormonspiral i 4-5 år och tog ut den för 3 månader sedan. Har sen dess haft regelbunden mens men väldigt korta(2 dagar) och bara en liten blödning. Vet inte om min kropp har kommit igång ordentligt med att bilda slemhinnan inne i livmodern så att ägget fäster lättare? Tänkte börja med ägglossningstest i början på nästa vecka för att se när den sker.. Trodde jag va gravid nu för 1 vecka sedan när min mens kom men den var bara 2 dagar sen..

  • Nixtie

    hur viktigt är det att ta ägglossningstest vid samma tidpunkt varje dag? Jag började för 4 dagar sen och har BIM 2 dec.. Hur tolkar man denna ökning ni ser på bilden..? Har 28-30 dagar menscykel (3 månader efter uttag av hormonspiral)

  • Nixtie

    Hade BIM 2 dec ev. 4:e, imorgon, då min cykel var 30 dagar förra månaden. Här är mina symptom jag haft: Jag har sedan 1 vecka tillbaka fått ljusröda/bruna flytningar. Flytningarna kom efter vi hade sex för en vecka sen och har fortsatt lite då och då sen dess. Har sen 2 veckor tillbaka haft lite molande värk i äggstockarna och livmodern och ibland hugg. Blivit starkare de senaste dagarna. Idag har jag inte haft några bruna flytningar alls. Vad jag märker för skillnad om jag jämför med andra månader är att jag har ont men känns inte som mensvärk. Det går mer mot ryggen. Även att mina bröst inte har ömmat förrens igår och de brukar ömma from ägglossning till mens. Även trötthet och illamående till och från samt konstig smak på saker. MEN tog ett testa tidigt grav test från billiga tester för 2 dagar sen (bim - 3) och var neg. Får jag inte min mens imorgon så testar jag mig på torsdag morgon om jag kan hålla mig tills dess :)

  • Nixtie

    Hade BIM 4/12, är fel på listan. Men ingen mens i sikte än.. och neg test imorse Igen.. har aldrig varit sen innan. Har haft mensvärk typ i 1 vecka lite till och från. Fick jätte ömma bröst i tisdags och idag har de lagt sig lite men har fortfarande lite mensvärk. Men tog ut hormonspiral i Augusti (hade den i 4 1/2år) så vet inte om min kropp fortfarande håller på att återställa sig.. men det ska den väll göra direkt? Min mens sen jag tog ut den har varit kort (2dagar) och en rätt liten blödning.. någon annan som har erfarenhet hur ni haft det efter uttag av hormonspiral?

Svar på tråden BIM December 2019