• Tjoppa12

    BIM December 2019

    Måste molvärk kännas som liknande mensvärk? Jag menar, gör den oftast det..ni som haft det tidigare ? Har hela dagen känt dova "smärtor" som är mer irriterande än onda. Inte som mensvärk då man får en riktig värk

  • Tjoppa12
    MsSuzyLee skrev 2019-12-08 19:18:59 följande:

    Jag hade sån dov värk i ungefär en vecka innan BIM förra månaden. Det visade sig att jag var gravid, men det slutade i missfall bara 4 dagar senare. Jag brukar inte ha jätteont vid mens, men tyckte ändå inte att det riktigt kändes på samma sätt. Den dova värken kändes mer... fokuserad... eller vad man ska säga. Och ju närmare BIM jag kom, ju mer blev det en tryckande känsla. Som att något faktiskt höll på att bli större därinne. Det gjorde inte ont utan bara... molade... :)

    Så kändes det för mig, den gången. Det är kanske olika från gång till gång och person till person? :)

    Håller tummarna för dig!


    Oooh spännande ändå. Jag har tappat hoppet lite när alla skriver att det känns som mensvärk för exakt så är det inte för mig. Lite som ett tryck, ibland gör det ont på vissa punkter. Kände du också så? Jag kan ana den ibland, inte så jag störs av den, så jag har typ intalat mig själv att det inte beror på graviditet . Att då borde det göra ondare typ. Löjligt, jag vet ju inte hur det känns att vara gravid så jag kan ju inte bara intala mig att det inte är nåt heller.

    Trodde inte jag skulle känna något idag, men det gör jag. Inte lika mycket dock.

    Imorse vaknade jag dock upp dyngförkyld, kan man bli det i samband med grav ? Nu letar man alla tecken

    Och beklagar ditt missfall och håller tummarna för att det går vägen nästa gång <3
  • Tjoppa12
    Mevi1315 skrev 2019-12-09 11:21:48 följande:

    Märklig stegring. Spännande värre. Vi ser vad som händer :)


    Ja mina äl-test är också starka igen. Har i tre dagar känt nåt dovt i livmodern och blev igår pangförkyld. När hade du BIM?
  • Tjoppa12

    Tog ett testa tidigt nu på morgonen som inte visade nånting. Är på bim-3 men eftersom det var just testa tidigt så känns det hopplöst redan :(

  • Tjoppa12

    Någon som har erfarenhet av spökstreck på graviditetskollens tester , gärna tidiga tester ?

    Jag jämförde två stycken ( jag vet att man inte ska kolla på torkade men...ni vet hur det är.)

    Dagens test jämfört med det i förrgår visar ett streck i dagsljus. Har erfarenhet av spökstreck på andra tester men vet ju inte om detta är ett eller inte. Spännande. Någon?

  • Tjoppa12

    Hur vanligt kan det vara med spökstreck på två olika tester samma dag, ett på morgon och ett på eftermiddagen? Skulle vara så typiskt mig i så fall, jag och min tur

    Alltså olika märken, clearblue och graviditetskollen

  • Tjoppa12
    MsSuzyLee skrev 2019-12-12 17:50:36 följande:

    Hur har det gått för dig? Har tyvärr inget svar på frågan..


    Testade både morgon och eftermiddag idag, negativt. ÄL-testet ger fortfarande starka utslag, ingen PMS ännu. Men mensen kan ju komma vilken dag som helst, enligt min app är jag på bim-2. Skenis kanske ?

    På mina tester syntes det ju streck efter en stund. Mycket svaga så troligtvis är det spök och jag har nog en mens att vänta. Men än vet man inte! Men känns hopplöst när man får neg på bim-2 även om jag vet att man inte ska ge upp hoppet...blöööh
  • Tjoppa12
    MsSuzyLee skrev 2019-12-12 20:00:32 följande:

    Är inte starka utslag på ÄL-test lovande? Efter hur lång tid syntes strecken? Läste någonstans att om de har färg så är dom riktiga, men om de är grå är de spök..?

    Jag hoppas du får ett tydligt streck nästa gång du testar! :)

    Jag är för feg för att testa än...


    Jo men ÄL-testen kan tydligen bli starka innan mens också :( men hoppas att det inte är pga det hihi. Strecken sveper jättesvagt förbi, sen ser man dom liksom om man kikar nära. Men eftersom dom är så svaga så ser man knappt färgen, haft så flera gånger och då har det varit spök så skulle inte bli förvånad om det är det den här gången heller. Om inte mensen kommer på BIM så tar jag digitalt dagen efter bara för att få slippa tolka stickor tänker jag.

    Jaha en annan är ju testgalning! Haha! När var det du hade BIM?
  • Tjoppa12
    Entusiastisk skrev 2019-12-12 23:21:18 följande:

    Med min dotter var gravtesten negativa både bim-3 och bim-1.. Plussade inte förrän bim+5.. Så än finns det hopp <3


    Tack för ditt svar och pepp! <3 Hoppas det är lika för mig då!
  • Tjoppa12
    MsSuzyLee skrev 2019-12-13 04:30:40 följande:

    Jag har BIM på söndag, om allt är som vanligt :)

    Och idag vaknade jag kl 3 och kunde inte sova mer. Känner mig helt utvilad. Detta hände dagarna runt och efter BIM förra månaden och jag testade positivt nån dag efter att det börjat då :D men vet inte om det bara beror på spänningen nu. Fast har inte hänt dom andra månaderna... :)

    Håller tummarna för dig idag!


    Men då hoppas jag verkligen det är ett pyre där inne som på nåt vis väcker dig haha!
  • Tjoppa12

    Igår hade jag BIM men ingen mens. Negativt idag och kanske att pmsen börjar komma. Så tror inte det blev något denna gång. Nästan helt hundra :/

  • Tjoppa12

    Fortfarande ingen mens , är.på bim+2 och testen har tagit slut. Idag tog jag dock ett äl-test som visade tvärnegativt. Den här månaden gick nog inge vidare ändå :( tog digitalt i förrgår tror jag som visade såklart neg

  • Tjoppa12
    myownworstenemy skrev 2019-12-18 00:50:54 följande:

    Så dum jag känner mig just nu! Jag hade inte tänkt testa mig förrän tidigast till helgen (BIM på söndag eller måndag tror jag). Men så har jag konstant molvärk/?mensvärk? som strålar ut i benen och jag känner mig superkänslig. Och nu ikväll när jag sitter och jobbar alldeles försent och börjar grubbla för mycket fick jag plötsligt en impuls. Så jag testade med CB digital. Inte gravid enligt testet. Såklart! Det är ju för tidigt. Kunde jag inte ha väntat till imorgon i alla fall!? Suck. Nu behöver jag köpa fler tester, haha! Någon som känner igen sig i detta?


    Gud ja. Ojojoj. Sår får man negativt och funderar vad man tänkte med. Men det är så svårt att vänta. Man får bara försöka att inte bli för nedslagen av ett negativt, om man vet med sig att det är tidigt. Det behöver inte vara kört ! Jag fick neg på digitalt i förrgår, men försöker hålla hoppet uppe
  • Tjoppa12

    Jag är på BIM+5 eller +6 idag och negativt test imorse. Elakt att mensen håller sig borta när man ändå inte är gravid, för det borde verkligen visat sig nu tycker jag. Inte ens säker på att jag hade ägglossning denna månad :( Det verkar bli ett nionde försök

  • Tjoppa12
    Loea skrev 2019-12-20 07:07:24 följande:

    Ja så fult när det gör det! Annars är ju mensen det bästa tecknet på om man är gravid eller inte. Men nu jävlas den ju bara med en. Kanske hade du ägglossning senare än beräknat? Brukar du känna av den?


    Ja, oftast. Den här gången fick jag inte det minsta aning till positivt, och kände inget. Men sen slutade jag ju testa. Men men. Jag tror mensen kommer vilken dag som helst, annars känns det som det borde visat positivt nu. Rolig början på 2020, ligga ligga ligga! Man får väl se det så haha..
  • Tjoppa12
    hundenhubbe skrev 2019-12-20 21:31:06 följande:

    Haha nä ofta? Någon mil utanför Krokom xD


    Haha Östersund här också!
  • Tjoppa12

    Mensvärk inatt, sprang upp och kollade om den kom, men nä. Den kommer alltid i samband med smärtan. Men nä, och än har den inte kommit. Antingen får den fasen komma nu , det eller plusset för nu är jag på ca BIM+7 och börjar bli less haha !

  • Tjoppa12
    Hadt skrev 2019-12-21 21:56:01 följande:

    Jag fick mensvärk bara dagar efter ÄL och så har det hållit i till och från.

    Dock starkare nu igår och idag. Plussade igår och definitivt bekräftat plus idag så håller tummarna att ditt också är ett plus! :)


    Åh grattis till ditt plus !! Vilka fler symtom hade du, om du hade några fler ?

    Åt mig blev det inget plus denna gång heller. Mensen kom nu tidigare ikväll, och det känns som jag aaaldrig kommer få se ett plus på ett test, som att det är en för stor grej att hända lilla mig liksom. Men vi hoppas på nionde försöket då istället...försenad julklapp kanske
  • Tjoppa12
    Fantasifulltnamn skrev 2019-12-28 19:31:48 följande:

    Åh dumma jag kolla på ett test jag tog för 2h sedan.. Ljuger ju om jag säger att jag inte fick tillbaka lite hopp.. Hur ofta händer det att det blir ett falskt positivt efter avläsningstiden? Det är ju inte super starkt, men absolut synligt.. Har aldrig fått så förr, de har alltid varit fortsatt negativa.. Blir så kluven..


    Tagit ett nytt idag?

    Jag tog ett exakt likadant test som var negativt först, och efter någon timme visade det ett tydligt blått streck. Alltså mycket tydligt. Men det var ett torkstreck, och jag har läst att det tydligen är vanligt på dessa cb. Var inte gravid. Hoppas det är annorlunda för dig.
Svar på tråden BIM December 2019