Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

  Sön 10 nov 2019 09:38 Läst 0 gånger Totalt 151 svar
  Visar endast inlägg av smulpaj01 - Visa alla inlägg
 • Sön 10 nov 2019 09:38 #2 +2

  Nej absolut inte! Hade aldrig accepterat att vara ett andrahandsval! Jag vill vara the one and only för min man, annars lever jag ensam!

  Men för desperata kvinnor utan självrespekt som inte kan få något annat är säkert detta arrangemang okej.

 • Sön 10 nov 2019 10:04 #11 +3
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:58:10 följande:

  Det där med andrahandsval kan jag förstå men det är så att mannens fru är extremt vacker och väldigt fin. Hon är liksom helt perfekt. Så du är inte ett andrahandsval efter vem som helst, utan du är andrahandsval efter någon du på sätt och vis verkligen ser upp till. Att samma man som redan har en sådan vacker perfekt fru vill ha dig är inget som skadar ditt ego tvärtom. För det betyder att du är nästan lika bra som någon som är perfekt.

  Det är som att vinna silver på OS i någon sport du gillar. Du hade hellre velat ha guld förstås men näst bäst är inte dåligt det heller. 


  Eh jo i en kärleksrelation är det helt värdelöst och totalt uteslutet att vara ett andrahandsval. Älskarinnor är så gott som alltid mycket fulare än frun, det är av den anledningen de låter sig utnyttjas på det viset. Tragisk situation för alla tre.
 • Mån 11 nov 2019 08:01 #89 +6

  Så som jag tolkar det du skriver står du t.o.m lägre i kurs än en älskarinna.

  Det är väldigt beklämmande att läsa dina ord om hur extremt lågt du värderar dig själv

  Han springer förbi upp till dig för ett snabbt kn*ll på väg hem från jobbet till sin fru. Mer värd en än hora på gatan är du inte, bara billigare/gratis.

  Han har även fler "älskarinnor" bland annat en vän till dig.

  Du offrar massor (barn, familj, fira helgdagar, semestrar m.m med en partner som älskar dig) för att vara denna man till lags enbart på hans villkor.

  Har du funderat på att prata med någon professionell gällande denna situation? Känns hemskt att du slösar bort så mycket tid av ditt liv på en relation utan framtid.

  Kanske skrev jag hårda ord nu, men om detta är på riktigt behöver du vakna innan det är för sent och du börjar må dåligt av att ha blivit utnyttjad av denna man under flera år.

 • Tor 14 nov 2019 16:37 #109
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 16:20:29 följande:

  Som i tidigare trådar är det mycket om att han är en dålig man...det är han inte alls. Han har gjort vissa dåliga saker, men han är verkligen helt underbar som person. Omtänksam, genomsnäll, spontan, rolig... jag har inget som helst intresse till andra män. När jag försökte bryta med honom och dejtade så satt jag bara under dejten och tänkte på honom. Hur trevligt detta hade vart att göra med honom istället. inte för att det var några fel på killarna jag dejtade, det var jättebra killar, men helt ointressanta.

  Jag tävlar på hög nivå i en idrott, när han kan är han där och hejar högst av alla. När jag är sjuk köper han skräpmat till mig. Jag älskar skräpmat när jag är sjuk. jag frågar inte efter det, han bara vet det Kommer han inte med den själv så kan det plinga på dörren och en av hans anställda levererar det. Vem annars skulle bry sig så pass att han skickar sin anställde från sitt ganska så kvalificerade jobb för att istället köra ut hämtmat till någon? Han är på många sätt än en fantastisk man och inte alls urtypen för någon som vänstrar och knullar runt.


  Du verkar hjärntvättad eller besatt av denna man, det du känner är inte kärlek tror jag. Har du familj, vänner, någon som du litar på och kan prata med?

  Han är INTE en fin man alls, men du ser inte det tyvärr.
 • Fre 15 nov 2019 12:03 #145

  [quote=80034977][quote-nick]Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 20:49:10 följande:[/quote Det här är ganska privat men han längtar så mycket efter mig att det första han gör är att ta mig precis innanför dörren. Bara överöser mig med kyssar och kommer nästan direkt när vi börjar. Om han inte hade älskat mig och inte hade vart väldigt attraherad av mig hade han väl haft lite mer självkontroll än så??  

  [/quote]

 • Fre 15 nov 2019 12:12 #146 +1
  smulpaj01 skrev 2019-11-15 12:03:01 följande:

  [quote=80034977][quote-nick]Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-14 20:49:10 följande:[/quote Det här är ganska privat men han längtar så mycket efter mig att det första han gör är att ta mig precis innanför dörren. Bara överöser mig med kyssar och kommer nästan direkt när vi börjar. Om han inte hade älskat mig och inte hade vart väldigt attraherad av mig hade han väl haft lite mer självkontroll än så??  


  [/quote]

  Detta är så extremt respektlöst beteende mot dig och det är djupt tragiskt att du inte inser det utan inbillar dig att det är kärlek. Nej han älskar inte dig det minsta, du är mindre värd än en gatuhora. Han tar för sig en snabbis i hallen för att han har bråttom hem till sin familj. Dig fullkomligt skiter han i!

  Du delar inte en man med en annan kvinna, du är enbart ett billigt/gratis ligg han snedkn*llar med.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll