Inlägg från: Anonym (Bestämmer själv.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bestämmer själv.)

    Måste jag söka jobb innan barnomsorgen öppnar?

    Su söker dom jobb du vill men ska söka ett visst antal varje månad. Sen får du bestämma själv vilka jobb du söker. Jag har själv barn och sökte bara jobb dagtid. Inga jobb alls där det var sena kvällar nötter eller helger. Inte heller jobb med obekväma konstiga arbetstider som tex pers assistent. Nu fick jag jobb väldigt fort. Var på 3 intervjuer och fick två av dom så valde den som kändes bäst. Sen måste förskolan ta hänsyn till dina tider. Börjar du själv jobba 7.00 så ska dom kunna öppna så du kan lämna dina barn innan.

  • Anonym (Bestämmer själv.)
    Anonym (Jobb) skrev 2019-11-10 18:29:35 följande:
    Ja, har ju hört runt med de företag jag varit på och de kan tyvärr inte rucka arbetstiderna pga barnomsorgen, de måste tänka på företaget vilket jag förstår. Tyvärr börjar min man jobba innan barnomsorgen öppnar så det är jag som måste lämna!
    Varför i hela friden säger du upp ett fast jobb innan du har ett nytt? Och dessutom barn. Låter väldigt osäkert.
  • Anonym (Bestämmer själv.)
    Anonym (Jobb) skrev 2019-11-10 18:39:33 följande:
    Jag har inte sagt upp mitt jobb, jag bara undersöker hur det skulle vara. Jag vantrivs på mitt nuvarande jobb. Arbetsmiljön är usel.
    Jag förstår. Men sök jobb under tiden och sen när du får annat så säger du upp dig på ditt nuvarande. Men gå inte arbetslös om du inte måste. Vet hur det är att inte trivas. Jag sa upp mitt gamla när jag fick mitt nya. För jag vantrivdes också som satan.
Svar på tråden Måste jag söka jobb innan barnomsorgen öppnar?