Inlägg från: Anonym (Sofie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sofie)

    Handikappsparkering vs familjeparkering..

    Anonym (Varför) skrev 2019-11-11 13:11:44 följande:

    Varför ska egentligen handikappade ha de bästa och närmaste platserna? De har ju hjälpmedel för att ta sig fram. De liksom rullar fram. Jag kan ju missa viktiga detaljer i detta men jag förstår inte varför det skulle vara jobbigare för en rullstolsburen att ta sig fram. Och varför får de parkera gratis?


    Du vet väl att det finns handikappade som kan behöva dom platserna som INTE sitter i rullstol?
  • Anonym (Sofie)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2019-11-11 14:03:03 följande:

    Håller med! Vi har ibland tillfälligt ställt bilen på familjeparkering eftersom det behövs extra utrymme för att få ut min elskoter ur bilen (elskoter är den typ av fordon som bla märken som Permobil tillverkar). Jag har sett en del fullt rörliga människor parkera på handikapplats. Det borde vara spöstraff på det!


    Hur vet du att dom inte har tillstånd att stå där? Dom kanske har kroniskt trötthetssyndrom eller något annat slags handikapp?

    Alla handikapp är inte synliga.
  • Anonym (Sofie)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2019-11-11 14:43:34 följande:

    Det finns de som på allvar är avundsjuka för att handikappade har bättre platser, får gå före i kön på Liseberg, får åka på rehab-resa till Kanarieöarna osv. Till alla dessa säger jag att jag byter gärna med er. Detta går ju tyvärr inte. Jag inte bli frisk igen. Däremot går det ju att fixa så att de blir handikappade. En skada på ryggmärgen så blir det rullstol direkt, och en massa "förmåner".


    Hårklyverier kanske, men man kan bryta ryggen utan att automatisk bli förlamad. Ibland läker det och man blir återställd.
Svar på tråden Handikappsparkering vs familjeparkering..