Inlägg från: Anonym (AT) |Visa alla inlägg
  • Anonym (AT)

    Vet inte hur jag ska hantera min barnlängtan

    Känner verkligen igen mig! Jag har liksom du haft en extrem barnlängtan under flera år. Stod också i valet mellan att försöka skaffa barn eller plugga klart först. Är nu färdigpluggad, gravid i vecka 8 och 28 år gammal. Känner att det var rätt beslut att plugga klart först, så mitt råd till dig är att göra det! :)

  • Anonym (AT)
    Eleoonoor skrev 2019-11-11 22:02:32 följande:

    Åh, grattis! Blir galet avundsjuk! 

    Önskar av hela mitt hjärta att jag var färdigpluggad.... det känns dock så fruktansvärt fel att vilja kunna snabbspola dessa åren. Jag vill ju kunna njuta av livet och inte gå runt och vara deppig. Känner att det bara blir värre och värre och jag tappar motivationen för skolan och allting när det känns så fruktansvärt långt bort! Hur gick dina år med längtan? Var det för jävligt eller lyckades du hitta någon slags acceptans i att vänta?


    Du är färdig innan du vet ordet av och då kommer du vara så nöjd! 28 känns som en väldigt bra ålder att bli mamma.

    Alltså jag försökte väl tänka att jag skulle göra det bästa med livet fram tills det var dags att börja försöka, vi satte ut en månad vi skulle börja och då visste jag att då var det dags och det var skönt! Gjorde mycket jag inte kommer göra särskilt mycket när jag är gravid: gick på AW var och varannan fredag, gick på fester och dansade hela nätterna, och så reste jag och min sambo ganska mycket. Viktigt att ha små roliga milstolpar att se fram emot men ändå leva i nuet på något vis. Så mitt tips är att planera in småsaker hela tiden - då går tiden fort! :)
Svar på tråden Vet inte hur jag ska hantera min barnlängtan