• Eleven

    Han tar på mig när jag sover

    Asså förlåt men det där är övergrepp så det skriker om det, speciellt när du skriver att du uppriktigt mår dåligt av det?

    Tänk om det var en nära vän som skrev ditt inlägg, eller typ ett av dina barn? Hur hade du svarat?

    Fruktansvärt på alla sätt och han är en idiot, finns inget som rättfärdigar våldtäkt. Hur fin han är i övrigt. Du behöver ta upp och markera att det han gör är INTE OKEJ, gör han det igen hade jag polisanmält.

  • Eleven

    Du verkar absolut inte svag eller tråkig om du konfronterar, snarare stark som vågar stå för dig själv!

    Han har dig i ett järngrepp om du gör allt han säger i rädsla av att bli lämnad, är det en sån relation du vill ha? Herregud du är värd så mycket mer, usch blir så arg av att läsa sånt här.

  • Eleven
    Anonym (Fl92) skrev 2019-11-12 19:13:45 följande:

    Ja men det blir väl så. Han har som poängterat att vi har det så bra, att vi hör ihop, att vi mår bättre bara vi ligger mer, han blir gladare, jag blir gladare säger han och att det går fort så slipper vi sura. Har som tänkt att det är sant.. att många ligger ofta och att jag är så tråkig. Jag vill ju som vara med honom och tror inte att han vill göra mig illa. Samtidigt som han gärna säger att han behöver sex, och att dörren är där. Man vill ju känna sig speciell för han.


    Men du skriver ju att du mår dåligt av det? Han har ju noll respekt för dig och vad du vill! Du kanske blir gladare av att ligga mindre eller inte alls, varför kan han inte acceptera det? Varför är hans känslor viktigare än dina?
  • Eleven
    Anonym (Fl92) skrev 2019-11-12 19:23:05 följande:

    Han säger att det är dumt att vi gör förhållandet dåligt bara för att jag inte vill ligga. Det är sånt man gör helt enkelt. Att man bara ska ligga så kommer det. Jag mår alltid jätte dåligt över det och får en klump i magen när jag ska sova och bara hoppas han inte vaknar. Men tänkte som att det är normalt att man inte vill ibland och så. Har inte lagt stor vikt vid det de. Man blir så äcklad ..


    Det är absolut inte sånt man gör, fyfan han försöker ju verkligen banka in i huvudet på dig att det han gör är rätt.. Det är så himla fel på alla sätt och vis och du ska absolut inte vara orolig för att gå och sova i ditt eget hem!! Helt sjukt, tycker synd om dig och vill ge dig styrka vad du än väljer att göra. Men nu har du fått klart av oss här att det han gör är våldtäkt, äckligt beteende och noll respekt för dig. Du har rätt att säga nej till allt! När du vill och vart du vill! Han ska helt enkelt bara acceptera det!
  • Eleven
    Anonym (Fl92) skrev 2019-11-12 20:01:02 följande:

    Ja verkligen..det gjorde riktigt ont när man folk utifrån säger att det han har gjort är våldtäkt. Får så ont i magen av att tänka hur många gånger man har blivit de och under så lång tid. Man har känt sig så maktlös och tom när man legat där. Så ja det gör fruktansvärt ont. Har tagit upp det flera gånger och testat piller och allt men jag blir så nervös när vi ska ligga. Ibland skakar jag bara.. Har inte fattat varför. Tänkt för att det är så länge sen osv..det jag är rädd för är väl ekonomisk trygghet, att det är lätt och att barnen har de så bra.. att ligga borde man ju klara av.


    Fast hallå, ligga är inget som man ska "klara av". Det gör man för att det är skönt och man tycker om det. Annars är det fel!
  • Eleven
    Anonym (Judgement day) skrev 2019-11-12 20:14:30 följande:

    Det verkar som att det, förutom våldtäkt, även ett stort bedrövligt missförstånd. Du verkar låta honom våldta dig på natten. Han ser det som en vinst. När du är svag släpper du till. När du är vid dina sinnes fulla bruk så säger du alltid nej.

    Kanske är det så att du helt enkelt inte vill ha sex alls med honom? Det får du fundera på, inget du behöver delge oss här. Men spontant så brukar desperata handlingar vara ett tecken på att det finns annat i relationen som behlver redas ut.

    Jag kände mest avsky mot mitt numera ex när han närmade sig och ville mysa eller ha sex. Det tog ganska lång tid för mig att inse att jag inte tände på honom.

    I vilket fall så måste detta tas upp och redas ut nu!!! Kanske är det inte alls så att han fattar vad han gör, han ser det som att ni har ett samtycke och att du kanske rent av gillar det????

    Och nej, jag försvarar inte honom eller försöker få dig att bli förövaren, det kan du aldrig bli. Jag försöker bara se andra vinklar och perspektiv. Det finns som ni vet alltid två sidor av ett mynt och det mesta brukar vara rena missförstånd.

    Vissa kulturer är det mer accepterat att kvinnan är till för mannens njutning när helst det passar honom. Jag har en kompis som nyligen berättade en liknande historia. Hon blev inte våldtagen men trodde att det var normalt att ha sex flera gånger per dag eller när mannen önskade.


    Fast jag tycker inte det handlar om missförstånd när hon gråtit under akten eller sagt nej och han hyschar henne med ett "jodå det kommer bli skönt".
  • Eleven
    Anonym (Fl92) skrev 2019-11-12 20:14:56 följande:

    Vågar man prata med någon om det här..vill inte att barnens pappa ska framstås såhär..


    Självklart kan du prata med någon om det här, om det är någon som ska skämmas så är det han. Du har inte gjort någonting fel överhuvudtaget!
  • Eleven
    Anonym (Fl92) skrev 2019-11-12 20:27:17 följande:

    Vart gör man det..??


    Beroende på vad du vill med framtiden så finns ju bl a familjerådgivning, kvinnofridslinjen eller en vanlig psykolog. Tycker du gör helt rätt i att söka hjälp och få prata ut.
  • Eleven

    TS, det är verkligen inte en hälsosam relation ni har och du behöver hjälp och stöd att ta dig därifrån. Står fortfarande fast vid att han är en idiot med noll respekt för dig. Du skriver att du ibland äcklas av honom och så ska man aldrig behöva känna mot sin partner men jag förstår verkligen att du gör det. Hade jag också känt om jag vore du. Hoppas att allt löser sig för dig!

Svar på tråden Han tar på mig när jag sover