Inlägg från: Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe)

    Att ta in en extra man i sexlivet?

    Jag är som TS, jag skulle vilja ha trekant med en extra man. Jag älskar min sambo och vill inte ha någon annan tjej. Men jag skulle vilja att hon får uppleva detta och jag vill servar kärlek till henne och att hon får njuta men eftersom även jag fantiserar om detta så skulle det vara win-win för oss båda tänker jag.

  • Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe)
    Anonym (Emelie) skrev 2019-11-16 21:56:28 följande:

    Exakt. Den risken finns alltid. Är man beredd att ta den bara för att krydda till det lite? Kan tycka det här sänder signaler om att ta varandra lite väl mycket för givet. Och hur gör du om din flickvän blir gravid för att du vill prova det här? (Inga preventivmetoder är 100% tillförlitliga). Ska hon uppfostra barnet med trekantskillen eller dig då?


    Ja, jo men visst. Den risken finns väl alltid. Ungefär som att risken att hon dör i en trafikolycka eller så finns ju med. Vi är rätt säkra med varandra och skulle nog innan vi tar med en extra man i sängen prata om det. Jag tänker att man inte har sex för ofta med den mannen och att skulle känslor uppstå så måste hon berätta och vi avbryter.
  • Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe)
    Anonym (Emelie) skrev 2019-11-17 15:29:24 följande:

    Haha. Ja. Men får man känslor för en annan så kanske man hellre tar honom än kämpar för att stå emot de känslorna. Om du vill blanda in en annan man, så måste det ju vara en man som tjejen tänder på, tycker är spännande och känner sig trygg med. Sex med honom på det plus att ens nuvarande kille vill låna ut en till andra. Kan lova att mänga kvinnor vill byta till den ?nya? killen därefter. Be careful what you wish for...


    Såklart måste det vara en man som hon tänder på och som även jag tycker är en lämplig kandidat. Jag litar dock på hennes omdöme så jag kommer inte använda mitt veto för ofta. Jag tänker med rätt kommunikation innan så går det att se till att det inte händer något som inte får hända. Exempelvis av vi avbryter om hon skulle få känslor eller liknande..
Svar på tråden Att ta in en extra man i sexlivet?