Inlägg från: Anonym (Emelie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emelie)

    Att ta in en extra man i sexlivet?

    Anonym (...) skrev 2019-11-16 21:37:06 följande:

    Win win om hon inte blir kär och dumpar dig...


    Exakt. Den risken finns alltid. Är man beredd att ta den bara för att krydda till det lite? Kan tycka det här sänder signaler om att ta varandra lite väl mycket för givet. Och hur gör du om din flickvän blir gravid för att du vill prova det här? (Inga preventivmetoder är 100% tillförlitliga). Ska hon uppfostra barnet med trekantskillen eller dig då?
  • Anonym (Emelie)
    JbHemlis skrev 2019-11-16 18:45:43 följande:

    Tycker man ska vara försiktig med att generalisera kring vad som är typiskt manligt och kvinnligt när det kommer till synen på sex. Finns måååånga kvinnor som inte har några som helst problem att skilja mellan sex och kärlek.


    Men också tramsigt att inte erkänna att de flesta ändå har svårt att helt skilja på sex och kärlek. Majoriteten av kvinnor vill ha sex med mannen de älskar och inte blanda in andra. Känns det här viktigt så borde man ju tänka på det från början, vara ärlig med det och enbart ge sig in i relationer med likasinnade. Hade själv uppfattat det som ett svek om jag varit i en kärleksrelation under flera år under falska premisser.
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe) skrev 2019-11-17 06:18:34 följande:

    Ja, jo men visst. Den risken finns väl alltid. Ungefär som att risken att hon dör i en trafikolycka eller så finns ju med. Vi är rätt säkra med varandra och skulle nog innan vi tar med en extra man i sängen prata om det. Jag tänker att man inte har sex för ofta med den mannen och att skulle känslor uppstå så måste hon berätta och vi avbryter.


    Haha. Ja. Men får man känslor för en annan så kanske man hellre tar honom än kämpar för att stå emot de känslorna. Om du vill blanda in en annan man, så måste det ju vara en man som tjejen tänder på, tycker är spännande och känner sig trygg med. Sex med honom på det plus att ens nuvarande kille vill låna ut en till andra. Kan lova att mänga kvinnor vill byta till den ?nya? killen därefter. Be careful what you wish for...
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Stina) skrev 2019-11-17 07:01:07 följande:

    Det behöver inte på något sätt betyda att man inte älskar sin partner för att man vill blanda in andra personer i sexlivet. Gör man det på rätt sätt och under genuint samtycke är det snarare ett sätt att visa kärlek och omtanke på. Absolut inget som fungerar i alla relationer men där det fungerar kan man bygga otroligt starka band av tillit och förtroende. Kräver dock att båda parter är brutalt ärliga mot sig själva och mot varandra och respekterar och tar hänsyn till varandras känslor. Tyvärr ser man allt för ofta par som försöker lappa och laga i trassliga relationer med att testa trekanter, partnerbyten, gruppsex och liknande. Det är nästan alltid dömt att misslyckas.

    Att man på något sätt skull vara oärlig och startat en relation under falskt flagg för att man inte talade om detta i början av relationer ser jag som kvalificerat struntprat.

    Människor förändras under tid, får nya mål, värderingar, drömmar och fantasier. En relation är en dynamisk procces där man går igen denna förändring tillsammans. Har väldig svårt att tycka att min flickvän är oärlig bara för att hon idag inte har samma fantasier, mål och drömmar som hon hade för 15 år sedan när vi träffades. Tvärtom skulle jag bli extremt orolig om hon inte utveklades och fick nya idéer att testa och fundera runt.


    LOL. Tror inte så många blir oroliga för att ens partner inte vill blanda in andra i sexlivet. Och du missförstod, vad jag menar är att om man vet att man är lagd åt det här hållet, så ska man vara ärlig från början och hålla sig till likasinnade. Att man förändras och vill ligga med andra kan man också se som ett tecken på att den egna relationen behöver utvecklas eller att det är dags att bryta upp. De flesta skiljer garanterat hellre på sig än att blanda in andra i sexlivet. Även om ni swingers ansamlas här på forumet, så ser det inte ut så i verkligheten.
  • Anonym (Emelie)
    Anonym (Gubbe - om än en yngre gubbe) skrev 2019-11-17 15:56:11 följande:

    Såklart måste det vara en man som hon tänder på och som även jag tycker är en lämplig kandidat. Jag litar dock på hennes omdöme så jag kommer inte använda mitt veto för ofta. Jag tänker med rätt kommunikation innan så går det att se till att det inte händer något som inte får hända. Exempelvis av vi avbryter om hon skulle få känslor eller liknande..


    Javisst, bara man är ärlig mot sig själv med att man är villig att ta den risken. Och hur gör du om tjejen blir gravid? Ska hon uppfostra barnet med trekantskillen eller dig?
  • Anonym (Emelie)
    Anders 386 skrev 2019-11-19 13:46:28 följande:

    Att vara man och fantisera om att ta med en extra man i sexet saknar nog helt koppling till hur mycket man älskar sin partner. Det handlar helt enkelt om en sexfantasi man vill förverkliga, och det är svårt att förklara varför vissa män (ganska många) tänder på det.

    Många kvinnor har ingen förståelse för det ö.h.t. och avfärdar tanken på det direkt, vissa fantiserar nog men vill inte riktigt erkänna för sin partner att dom verkligen vill. Ett fåtal tänder på tanken och kan tänka sig att ha en trekant eller att mannen får se på när en annan man har sex med henne. 

    Skulle tro att en kvinna som går med på det får en man som älskar och åtrår henne sexuellt mer än tidigare. Det finns defenitivt en koppling mellan ökad sexuell åtrå och ökad kärlek. Den kvinna som accepterar och kanske även hakar på mannens fantasier blir mer älskad än den kvinna som fördömer mannens fantasier. Det blir ett win-win läge för den som är med på att förverkliga sin partners fantasier. Oavsett om man är man eller kvinna. 


    Allt blir så uppblåst. Självklart saknar det inte alltid koppling till hur mycket man älskar sin partner, även om det i vissa fall kan göra det.

    Sen får du det ju att låta som att vad kvinnan vill är irrelevant, eftersom ?hon blir mer älskad? om hon ?går med på? att leva ut mannens sexfantasi. Herre gud. Hoppas verkligen inte du har döttrar du förmedlar det här till! 1. Nej det stämmer såklart inte, det är inte så kärlek fungerar och 2. Vänd på argumentet istället. Ditt jobb som partner är ju i så fall att ge din kvinna vad hon vill ha. Fokusera på det istället. Många här är så sjukligt självupptagna. En hel människa mår inte bra av att få andra (i det här fallet den person man ska älska och respektera mer än alla andra) att ställa upp på saker de inte vill! Det är ju ett sjukligt beteende. Vill man göra sådana här saker ska man göra det med någon som själv vill, det borde vara en självklarhet. Förstår man inte det så bör man nog hålla sig borta från nära relationer.
Svar på tråden Att ta in en extra man i sexlivet?