Inlägg från: Anonym (Svårflirtad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svårflirtad)

    Vad känner ni er sämst på med sex?

    Jag är sämst på att bli kåt. Det är så mycket som ska stämma för att jag ska bli tillräckligt upphetsad. Ofta inleder vi sexandet utan att jag är kåt, så får det komma allteftersom. Är jag väl upphetsad så älskar jag sex och kan göra det mesta tillsammans med min partner. Till min fördel så har jag rätt lätt för att få orgasm både en och flera gånger (under förutsättning att jag är upphetsad dvs)

  • Anonym (Svårflirtad)
    Anonym (Pelle) skrev 2019-11-26 15:30:44 följande:

    Det är nog därför som kvinnor har lägre lust. Eran lust är så känslostyrda. Och era känslor går ju verkligen som en berg o dalbana. Krävs inte mycket för att känslorna ska falla ur balans.


    Jag vet inte hur det är för andra tjejer generellt, men jag håller med om att min sexlust i större grad är beroende av omgivande faktorer än vad det är för min man. Ett hem i kaos, stress på jobbet, jag känner mig sliten och oattraktiv samtidigt som vi småtjaffsar om allt som måste göras så är min kåthet i botten. Min man påverkas inte alls på samma sätt, ens av pågående gräl. Hans av/på-knapp verkar inte ha att göra med övrig stämning öht. Som person är han dock mycket mer känslomänniska än vad jag är och har mycket större humörsvängningar.

    Jag ett större grundläggande sexbehov än min man. Jag onanerar och fantiserar om sex i mycket större grad än vad han gör. Jag är mer öppen för att utforska och prova nya saker. Är livet i övrigt i harmoni och jag känner mig attraktiv så vill jag ha sex oftare än min man. Som småbarnsföräldrar är det dock många barriärer att ta sig igenom.
Svar på tråden Vad känner ni er sämst på med sex?