• Anonym (EE)

    Tråkiga föräldrar

    De är tråkiga för dig men antagligen helt lagom för sig själva. Inte konstigt att de inte ville medverka i ett dansnr med utklädnad. För alla var inte 2000 en större händelse direkt.


     


    Min är lite mer för party men större delen av året är det i princip vad du beskriver att dina föräldrar gör. De tar det lugnt.

  • Anonym (EE)

    Alla är inte lika fascinerade av ett millenieskifte som du verkar vara. Jag tyckte det var roligt och var på vinprovning med mina föräldrar då men ändå inte ett party med olika nummer utan enbart en trevlig tillställning.

  • Anonym (EE)

    När någon svarar med en video som antagligen inte säger något men som du ändå inte orkar se...

  • Anonym (EE)
    Anonym (Lina) skrev 2019-11-21 19:10:47 följande:
    Jag var 12 år.

    Jag blir avundsjuk på de som har lite mer fartfyllda föräldrar.
    Exakt som jag då. Har inte problem med att det inte var fartfyllt med nr utan mer normal middag. Trevligt hade folk ändå och jag hade fått köpa extremt mycket godis.
  • Anonym (EE)

    Hade det varit ett önskemål som inte var viktigt för dig så hade du släppt det vid det här laget. Du är inte som dina föräldrar men man kan inte förändra folk som redan insett vad de gillar och inte vill göra "strunt".

  • Anonym (EE)
    Anonym (Lina) skrev 2019-11-21 23:27:57 följande:
    Visst blev jag besviken. Men det var aldrig fråga om tvång. Det var inte alltför krånglig dans och sång jag hade tänkt heller. De skulle svinga lite med käpparna i olika rörelser och kanske ta av sig hattarna och showa lite. Texten var barnsligt enkel, det var nåt i stil med:

    Nu är det ännu ett nytt år, och vi har ännu inga gråa hår. Men det som är speciellt detta år är att år 2000 kommer laaa laaa laaa (de går lite i sidled fram och tillbaka och svingar käpparna)

    Det är som sagt ett nytt år, och hoppas vi inte får allt för många sår. Speciellt som detta år som jag kan räkna ut med mina tår är att år 2000 kommer laaa laaa laaa (De går ännu en gång fram och tillbaka flera gånger i sidled och svingar käpparna)

    Sen fortsätter det i den stilen.
    Så alla dessa män ägde varsin frack? Eller... nej, de ville uppenbarligen inte. Släpper du lätt att folk inte vill vad du vill i vuxen ålder trots att "det är ju ingen insats"?
  • Anonym (EE)

    Hellre tråkiga föräldrar än vidriga föräldrar. Jag kan komma på flera saker som jag önskar att mina föräldrar gjort men att inte vara tråkiga... nej, det får dom gärna vara.

  • Anonym (EE)
    Anonym (Lina) skrev 2019-11-21 23:48:17 följande:
    Toka till det lite.
    Är den frasen en tvångstanke för dig?
Svar på tråden Tråkiga föräldrar