Inlägg från: Sweetheart2017 |Visa alla inlägg
  • Sweetheart2017

    BF augusti 2020

    Fick plus igår. Vet inte vilken vecka då jag fick missfall i v 12 i oktober och inte haft någon mens emellan ????

  • Sweetheart2017

    Orolig att få missfall då jag fick sent missfall i v 12 i oktober förra året. Nu är de rosa flytningar. Kan de vara missfall? Någon som vart med om liknande?

  • Sweetheart2017
    Myselfandi skrev 2020-01-03 16:28:54 följande:

    Förstår din oro. Upptäckte MA i våras i 11+ Är gravid ni i 8+0. Fick rosa flytningar i vecka 5, och har haft rosa/rött/brunt till och från (det har lugnat ner sig nu sista veckan). Vi har sett hjärtat slå och enligt gyn blöder vissa utan att man vet varför. Så rosa flytningar behöver inte betyda missfall. Jag håller tummarna för att allt ska gå bra för dig.


    Ska på tidigt vul nästa vecka. Så får avvakta och hoppas allt är bra då ???? Minns ju inte hur de kändes när man var gravid med tjejerna för 13,5 år sen. Denna gången har jag inget illamående eller något mer än ömmande bröst.
  • Sweetheart2017
    Myselfandi skrev 2020-01-03 17:14:34 följande:

    Hoppas verkligen att allt ser bra ut. Vilken vecka är du i? Jag har mått rätt illa men de börjar lugna sig. Nu är jag mer yr, brösten ömmar till och från. Blir orolig när symtomen försvinner men är tacksam för att må bättre. Vet du om det är vanligt med symtom som kommer och går?


    Oj ingen aning. När jag fick mitt missfall i v 12+3 den 2 oktober förra året så försvann alla symtom ca en vecka innan. Nu har jag inga symtom mer än ömmande bröst. Sitter i kö till 1177 nu.
  • Sweetheart2017
    Anonym (Bf17aug) skrev 2020-01-03 21:54:36 följande:

    För flytningarna? Vad sa de? Brukar vara helt naturligt med lite smårosa flytningar i början sa de på vc till mig. Men förstår oron efter tidigare missfall.


    Dem sa att de var normalt och behöver inte vara tecken på missfall. De har inte kommit något mer nu så förhoppningsvis är allting bra därinne.
  • Sweetheart2017

    Jag och sambon åkte in till akuten igår pga blödningar. Båda är oroliga men dem ville inte göra någon kontroll. Är de någon som haft en blödning som de slutat väl? Är så orolig att de är missfall igen...

  • Sweetheart2017

    Får hoppa ur den här tråden???? fick konstaterat att de var pågående missfall på gyn idag. Efter kontrollen så verkar de som allt kom ut. Denna graviditeten gick jag till v 9+4 och den avstannade i v 6. Missfallet jag fick i oktober förra året gick jag till v 12+4 och de hade då avstannat i v 8+4. Mycket frågor om varför de blir såhär. Nästa gång jag blir gravid sa läkaren att jag ska ringa i v 6 och få ett tidigt vul. Men frågan är om man vågar en gång till. Tänk om de händer då igen...

  • Sweetheart2017
    Anonym (42 år och plussat) skrev 2020-01-11 08:35:41 följande:

    Fy. Beklagar;( Hade du ont i magen?


    Hade ont i magen och sen tid de två veckor så började de blöda och samma dag jag hade återbesök så började blöda ännu mera och de konstaterades missfall i fredags på gyn. Idag fick jag åka in till akuten då de kändes som ett tryck nedåt och känslan hade rätt även denna gången. Hinnsäcken med fostret har inte kommit ut, ligger precis vid livmodertappen. Är inte öppen tillräckligt för att de ska kunna komma ut. Har tagit cytotec så nu inväntar jag inväntar jag värkar och att de ska komma ut.
Svar på tråden BF augusti 2020