Inlägg från: Anonym (lite kväljande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lite kväljande)

    Får lätt mycket försats - ser ni det som ett problem

    Jag har råkat ut för det för första gången med min nuvarande. Trott flera gånger att han kommit och liksom inte fattat om jag ska fortsätta, så lite förvirrande. Sen kan jag tyvärr tycka att försats är lite jobbigt och lite småäckligt, mer än den vanliga satsen. Gillar inte riktigt att suga då tyvärr.

  • Anonym (lite kväljande)
    Be Ja skrev 2019-11-25 00:54:20 följande:

    Jo, det händer ibland.

    Men försatsen funkar bra som glid.


    Om man vill köra avbrutet som metod i sitt förhållande är det helt värdelöst och kräver kondom varje gång!
  • Anonym (lite kväljande)
    Anonym (Jart) skrev 2019-11-25 10:46:13 följande:

    Jag har alltid jättemycket försats. Så fort jag blir hård så börjar den sava, lite irriterande när man är ute. Min tjej suger dock gärna. Hon säger att det luktar inget och knappt smakar något, kanske lätt salt bara.
    Däremot avskyr hon lukten av sperma, men försatsen sväljer hon utan problem.

    Jag har en teori om att ju större penis man har desto mer försats har man för att smörja upp hålet man skall få in den i. Ni andra män som har rikligt, har ni stora? Min är ca 18cm, tjocklek något mer än hålet i en toarulle.


    Stämmer inte med storleken då min nuvarande har lite åt det mindre hållet både i tjocklek och längd. Min förra hade stor (väldigt bred) och ingen försats alls, vilket hade behövts ur den synpukten!
  • Anonym (lite kväljande)
    Anonym (R) skrev 2019-11-25 12:33:05 följande:

    Ju yngre man är ich desto mer upphetsad man är på partnern desto mer försats. Har man nytt förhållande brukar man ha mer vätska.


    Ja han är väldigt ung och det är väldigt nytt och laddat så det stämmer. Han fullkomligen läcker och har stånd hela tiden.
Svar på tråden Får lätt mycket försats - ser ni det som ett problem