Inlägg från: Myranisaurius |Visa alla inlägg
  • Myranisaurius

    Ruvardagar - följas åt?

    Hej! Hoppar gärna in här:) Är i RD 6 idag. Fick till oss att testa 18/12. Är svullen o spänd i magen, mest övre delen. Sjukt ömma bröst etc. Jag har svårt att veta vad som är vad då jag brukar få typ gravidsymtom-liknande innan mens. När kan man börja få symptom? Någon som vet? Vad har ni fått först?

  • Myranisaurius
    staypositive80 skrev 2019-12-07 15:11:16 följande:

    Spännande! Då hoppas vi på det bästa! Jag känner igen mig, brukar också ha ömma bröst osv innan mens så väldigt svårt att veta vilket som är anledningen. Jag tror det är olika när man får symptom men många skriver mellan ruvardag 8-10. Men som sagt individuellt. Man är ju dessutom lite extra observant för minsta lilla. Har själv testdag nästa vecka, men såå sugen på att testa imorgon. Skulle haft mens för tre dagar sen, men cykeln kan ju vara rubbad av alla mediciner och hormoner man tagit och tar.... Suck! Evig väntan men hoppas ändå det kommer nåt gott ur den :) Kram


    Ja det enda man kan göra är att hoppas då man ej jan göra nåt åt saken! Så drygt att man ändå håller på att googla runt, känna efter etc. Haha :) Hoppas såklarr att det ska bli lycka för alla här! Hoppas din mens ej kommer! Kram
  • Myranisaurius
    staypositive80 skrev 2019-12-08 09:30:09 följande:

    Idag kunde jag inte vänta längre och smygtestade imorse när jag vaknade (har testdag på torsdag, så om 4 dagar). Fick ett svagt plus :) är så himla glad, kan knappt fatta det. Får testa igen på torsdag för att verkligen vara på säkra sidan men det bådar gott :)


    Wow vad roligt! Grattis ??
  • Myranisaurius

    Men å så trist, hoppas det ändå inte är mens! Har du lyckats hålla dig från att testa i förväg? Jag har rd 12 idag men det är så jobbigt att inget är säkert någon gång! Man kan ju aldrig slappna av!

    Hur gåre för er andra? Testat? Symptom?

  • Myranisaurius

    Jag har sedan rd 4 haft mycket spända bröst och "molverk" (känns som mensverk typ men inte lika ont). Sedan rd 7 har jag även varit mycket trött dygnet runt (ej likt mig) och har sedan idag efter frukost varit yr och mycket illamående. Inte spytt men hade jag stått över en toalett så hade det kommit.

    Inbillar jag mig?

    Kan lutinus göra så?

    Eller ska jag våga göra ett test tidigare?

    Varför får man olika lång tid för testdag? Jag hade insättning 5 dagar efter att man plocka ut ägg. Skulle testa 18 dagar efter återföring men sett andra som oxå haft 5 dagar odling men fått testa tex 15 dagar senare.

    Sorry att jag frågar så mycket!

    Kram

  • Myranisaurius
    staypositive80 skrev 2019-12-13 12:48:29 följande:

    Det låter som graviditetstecken! Jag hade samma symptom och plussade. Min testdag var endast 12 dagar efter insättning efter 3 dagars. Jag smygtestade ju dag 8 eller 9 och fick svagt plus.

    Jag hade testat lite tidigare om jag känt som dig, men du avgör ju själv :)

    Håller tummarna för dig!!


    Jag testade idag rd 13 (5 dagar innan) mycket starkt plus!!

    Grattis till Jooosen oxå!
Svar på tråden Ruvardagar - följas åt?