Inlägg från: Anonym (På riktigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (På riktigt)

    Varför väljer inte alla kejsarsnitt?

    Oj jag hade aldrig velat ha snitt. Jag ville ju föda barn på riktigt och uppleva det. Kvinnan är ju gjord för att föda barn och jag ville föda naturligt både för min egen och barnets skull.

  • Anonym (På riktigt)
    Anonym (Stina) skrev 2019-12-02 14:01:00 följande:

    Usch vilken trist attityd det här är. Så man är bara en "riktig kvinna" om man pressar ut sitt barn genom fittan? Barnet blir inte fött "på riktigt" om det föds via kejsarsnitt? Kom igen. Har vi inte kommit längre än så år 2019?

    Vissa kvinnor kan ju inte föda vaginalt. Vi ska vara glada att det finns alternativet att föda via kejsarsnitt och att vi har den sjukvården att det går. Inte skamma kvinnor som av en eller annan anledning måste välja (eller får det valt åt en genom ett akutsnitt) kejsarsnitt. 


    Jag tycker att de som väljer snitt utan en medicinsk anledning, och framför allt om de är förstagångsföderskor, är oerhört mesiga och konstiga, och borde få bekosta rubbet själva.
  • Anonym (På riktigt)
    Ignoramus skrev 2019-12-02 18:58:21 följande:
    Men extrem rädsla ÄR en medicinsk anledning. De förlossningarna hade gått lika mycket åt helvete som för de med fysiska skäl att slippa.
    Men då får man ju gå i terapi och lösa den. För det är liksom en naturlig del av livet att föda barn, är man rädd är inte lösningen att snitta utan lösningen är att lära sig hantera rädslan.
Svar på tråden Varför väljer inte alla kejsarsnitt?