Forum Allmänna - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Han skiter i mig helt plötsligt

  Sön 1 dec 2019 17:01 Läst 0 gånger Totalt 9 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Spring inte efter honom) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Sprin­g inte efter honom)
  Återställ
  Sön 1 dec 2019 17:01 #6

  Du ska ga vidare. Kvittar varfor han ignorerar dig.

  Har han hittat nagon, enligt honom, "battre" ar det inget du kan gora at det. Du kan ju inte direkt bona och be att han ska ta dig tillbaka (vad hjalper det om han nu inte langre ar intresserad)? Killar trottnar efter ett tag nar de lart kanna tjejer och gar sedan vidare till nasta, som tycks mer spannande an den han redan kanner. Sen kanske det visar sig att hon inte alls ar mer spannande, men det vet han inte an.

  Han kanske bara testar dig, for att se om du blir orolig nar han inte hor av sig? Hor du da av dig sa vet han "var han har dig" och att han kan linda dig runt sitt finger. Hor du inte av dig sa kanske han till sist borjar hora av sig till dig igen eftersom du tydligen inte var sa "into him" som han trodde?

  Eftersom du ar fin och har bra personlighet sa kommer du att traffa nagon annan. Spring inte efter nagon som inte verkar vara intresserad (langre). Ar han intresserad sa hor han av sig igen (kanske efter att ha testat ett par andra tjejer forst och sen insett att det var dig han ville ha).

 • Anonym (Sprin­g inte efter honom)
  Återställ
  Sön 1 dec 2019 17:05 #7

  Sahar kan aven vuxna bete sig (inte bara tonaringar). Har last att det kallas att man blir ghostad (googla termen).

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll