Inlägg från: Anonym (Mamman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mamman)

    Hur många barn hade ni skaffat om ni hade obegränsat med pengar?

    Anonym (Cade) skrev 2019-12-02 14:14:52 följande:

    Hur många barn har ni nu och ska ni försöka skaffa fler eller inte? Om ni hade obegränsat med pengar och därför aldrig mer behövde jobba om ni inte ville, hur många barn hade ni försökt skaffa då? 


    Jag hade inte velat skaffa fler barn än vad jag planerar nu. Det är inte pengarna som är begränsningen för mig utan det handlar om att fysiskt praktiskt och mentalt hinna och orka vara närvarande och ha och underhållande och bra relationer med alla barn hela livet. För mig går gränsen vid tre barn oavsett.
  • Anonym (Mamman)
    Anonym (mami) skrev 2019-12-03 06:21:12 följande:

    Kan man ju. För det första har vi ett socialt skyddsnät med förskola, assistenter, lvu, Försäkringskassan. Har man obegränsat med resurser så kan man också anlita sin egna personliga assistent, specialpedagog, sjukgymnast etc till barnet.


    Samhället kan man inte lita på i denna fråga eftersom stödet till barn och familjer med handikapp har begränsats enormt på sista tiden. Barn får sällan assistent utan föräldrar förväntas själva vårda sina små sjuka barn. Även LSS har begränsats och kommer troligen begränsas ännu mer vilket ju gör det svårare för personer med funktionshinder att klara sig som vuxna. Tråkigt med sant.
  • Anonym (Mamman)
    Anonym (mami) skrev 2019-12-03 18:08:43 följande:

    Nej men med obegränsat med pengar så skulle det inte vara något problem.


    Ja fast min kommentar var ett svar på att man kan lita på att samhället fixar allt inte ett svar på trådstartens fråga.
Svar på tråden Hur många barn hade ni skaffat om ni hade obegränsat med pengar?