• Steeph

    Väntan på BIM december. Vill ni följas åt?

    Izzul skrev 2019-12-02 20:19:08 följande:

    Hej, 

    Jag och min man försöker blir gravida igen efter ett missfall i augusti, då vi var i vecka 11. Jag har fått tillbaka min mens och hade ägglossning i helgen. 

    Nu är det bara väntan och väntan.. Finns det några där ute som vill följas åt med BIM i december? 

    Kanske kan hjälpa till med den otåliga väntan att veta att vi är flera :) 

    Finns Ni där ute?

    Kram


    Jag följs gärna åt :)

    Vi försöker med vårat första barn och har väl egentligen precis börjat. Slutade med mini piller i slutet på oktober men har haft turen att få ÄL 1 vecka efter avslut. Den veckan försökte vi inte på riktigt, utan den här helgen har vi förhoppningsvis träffat ÄL väldigt bra. Vi hade sex i fredags kväll och fullt utslag på CB digital lördag morgon, och hade sex söndag (hade väldigt mycket äggviteflytningar då). Tempen dök igår men har gått upp 0.4 grader så jag hoppas att ett ägg har släppt.

    Nu är det en lång väntan på BIM som jag tror är runt den 14e (är lite oregelbunden sen pillerstopp).
  • Steeph
    SofiaSamuelson89 skrev 2019-12-03 12:59:17 följande:

    Jag hänger gärna på här Jag och min sambo har precis börjat att köra helt oskyddat. Har bim 13/12 alltså är jag bara på äl+8 (eller hur man skriver) å jag får för mig att jag har symptom, men det är ju bara löjligt eller? Höll på att spy flera gånger i morse och känns som att det värker i mina bröst. Någon mer som känner så här?


    Åh vad kul!

    Jag har bim 14-15/12 (lite osäkert), och är på ÄL+2 typ. Så jag verkar bara ha en lutealfas på runt 11-12 dagar. Men allt över 10 dagar ska ändå vara helt okej. Jag har inga symtom än såklart haha, förutom stickningar i vänster äggstock igår, men är nog bara något annat. Ska bli intressant och se vad som visar sig om cirka 12 dagar :) jag kommer självklart uppdatera här om jag får symtom :)
  • Steeph
    SofiaSamuelson89 skrev 2019-12-03 15:44:56 följande:

    Jag har helg skrivit fel. Jag har bim 11/12 vet inte vart jag fick 13 ifrån. Okej så roligt :) Försöker ni aktivt genom ägglossnings test och har det mysigt just under den perioden? Eller som vi och bara kör oskyddat?


    Vi kör med ÄL test, så hade fullt utslag i lördags + söndags. Vi myste i fredags kväll (var 100 på att ÄL var på ingång) + söndag em så jag hoppas vi kanske har någon liten chans :) sen äter jag folsyra, och båda äter: d vitamin, omega 3 och zink. Sen har jag dragit ned väldigt på koffein.
  • Steeph
    Jasmine00 skrev 2019-12-03 15:42:47 följande:

    Jag följd också gärna åt!

    Jag och min kille har precis börjat försöka vi också, hade äl för 4 dagar sen och har haft sex två dagar innan och 2 dagar efter så nu håller vi tummarna. Vi är rätt unga jag 20 och han 25 vi har pratat om barn i snart ett år och kände nu att det var dax :)


    Åh kul! Då hade vi relativt lika. Jag hade ÄL på söndag natt gissar jag. Då har ni säkrat upp bra och så får man bara hålla tummarna att det går vägen :)
  • Steeph
    SofiaSamuelson89 skrev 2019-12-03 17:35:51 följande:

    Ja men då håller jag tummarna :) Jag äter folsyra men annars gör vi inget speciellt för att bli gravida. Men det hade varit väldigt mysigt om vi va det ???? och förlåt för spamm nästan helt ny här inne :S


    Nej vi har ätit de andra tillskotten i flera år, eller ja kompletterade med folsyra och zink bara. Men omega 3 och d vitamin har vi ätit i säkert 4-5 år. Annars så lever vi på som vanligt men försöker planera in sexet lite mer kanske. Min sambo vet på ett ungefär när jag har ÄL för han tycker jag luktar sött då hahaha! Bra komiskt ändå.

    Jaaa åh ja, jag längtar så mycket! Du får svara om du vill, men är det första barnet? Och vilken ålder är ni i? :D

    Vi är 27 vs 29 ( han fyller 30 nästa år).
  • Steeph
    SofiaSamuelson89 skrev 2019-12-03 20:44:01 följande:

    Aha okej okej, då hänger jag med. Haha ja att man luktar sött är ju aldrig fel :D

    Ja det är första barnet. Gjorde en abort tidigt i vårat förhållande, va inte alls redo för det då. Men nu är vi båda två redo och jag tror att han längtar lika mycket som jag :) Jag är 30år och han är 29. Har ni varit tillsammans länge?

    Så det är la på tiden kanske haha (om man får säga så)


    Åh jaha, jag förstår! Jag har aldrig varit gravid så man vet ju inte alls om kroppen fungerar eller om man klickar med sin partner. Vi har varit tillsammans i över 7 år :) min sambo längtar också massor nu, han behövde bara lite tid på sig att komma in i sitt nya jobb :) jag håller verkligen tummarna för både dig, mig och alla andra som försöker!
  • Steeph
    Izzul skrev 2019-12-04 16:52:30 följande:

    Hej, 

    vad spännande då har vi BIM hyfsat nära varandra :) 

    Har Ni några symptom? Jag känner stickningar i höger äggstock nästan så strålar ner i ljumsken ibland. Undra vad det kan betyda? 

    Dagar går så långsamt! kommer ni vänta till BIM eller testa tidigt?


    När har du BIM? :)

    Åh vad spännande!! Jag har snarare att det spänner i både höger och vänster äggstock emellanåt samt ökade flytningar (lotion) och typ mensvärk. Men jag är bara på ÄL+3 så detta är nog från ägglossningen :)

    Jag har beställt hem gravtest, så kommer nog testa början på nästa vecka. Hur kommer du göra?
  • Steeph
    Susanneee skrev 2019-12-03 16:23:23 följande:

    Hej! Har bim också i december nu om 6 dagar tog två tidigatest. Va skulle ni säga om dessa? Vet att de är tidigt men man blir ju otålig. Ska vänta några dagar till och ta igen. ??


    Jag ser svagt streck på båda!! Nu håller vi tummarna :)
  • Steeph

    Hej, hur går det för alla? Har ni fått några symtom? Jag är bara på ÄL+3 så jag får vackert vänta ett bra tag på BIM haha.. men önskar er alla lycka till :)

  • Steeph
    Jerreblomstra skrev 2019-12-06 21:47:31 följande:

    NC berättade att jag hade äl i måndags den 2/12. Vi har bara haft sex varannan dag den senaste tiden då jag blir för besatt av äl-test och inte kan slappna av. Kroppen spelar ett spratt med mig. Mensen försenas med en vecka utan att den ska det. Så vi har slutat med dem och kör på med sex varannan dag minst :)

    Vi längtar så otroligt mycket så det nästan gör ont. När är er BIM?


    Åh det låter väldigt vettigt och smart! Min mens har också förskjutits men jag slutade med mini piller för 1,5 månad sen, så för mig kan det vara att kroppen inte stabiliserats ännu. Jag kör med ÄL test och tempning för att få koll på cykeln. Jag hade också ÄL runt 1-2 dec och har BIM runt den 14e. När har du?
  • Steeph

    Hur går det för alla?

    Jag är på BIM-6 och har molvärk, öm över vänster äggstock till och från, trött i ländryggen och känns som jag ska få mens när som. Har även haft huvudvärk varje dag sedan ÄL vilket börjar bli tröttsamt...

Svar på tråden Väntan på BIM december. Vill ni följas åt?