Inlägg från: Anonym (Kvinnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinnan)

    Kollegor som vänstrar

    Om det varit min partner så hade jag velat veta.

    Hade mina kollegor vänstrat så hade jag pratat med chefen, eller skickat ett anonymt brev till partnerns mejl/jobb/blombud med ett fotobevis.

    Jag fick själv ett sånt blombud en gång till min kontor. Det stod bara "Vi är ledsna att du får veta det så här" och så var det en bild på min partner med en annan på krogen.

    Vi hade börjat prata om adoption så jag la upp kortet på Facebook och tackade personerna som skickat och bad min partner åka hem och packa sina grejer.

    Jag åkte till danmark och skaffade barnet på egen hand och är så här i efterhand glad över att jag inte skaffa barn med henne som än idag inte kan hålla fingrarna i styr utan ligger runt med hela stan.

    Det kanske är så att den bedragna väljer att stanna och blunda men då har i alla fall den personen fått ett eget val. Om man inget vet kan man heller inte välja och det tycker jag man har rätt till.

    Så det här ordspråket "sköt ditt skit i mitt" riktigar sig nog mer till dom som ifrågasätter de som stannar kvar och inte de som endast upplyser om verkligheten. Enligt mig i alla fall.

Svar på tråden Kollegor som vänstrar