Inlägg från: Anonym (Sara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sara)

    Okej att skippa skolan en vecka?

    Anonym (Osäker) skrev 2019-12-03 15:26:15 följande:

    Ja det är en begravning.


    Anonym (Osäker) skrev 2019-12-03 16:31:17 följande:

    Det tar ca 6 timmar att åka dit och jag åker med en släkting, så är inte jag som styr när vi åker dit och tillbaka. Är väldigt många som inte träffats på flera år, så därav att det blir några dagar.


    Varför är barnen inte med om det är en begravning? Du får ju hursomhelst korta av resan när nu denna situation uppstått.
  • Anonym (Sara)
    Panduro skrev 2019-12-04 10:36:40 följande:

    Varför skulle barnen behöva vara med på en begravning av ts släkting? Jag var inte med på mina mor- och farföräldrars begravningar, helt enkelt för att jag inte kände dem/inte ville vara där.


    Död och begravningar är naturliga inslag i livet. Ser ingen anledning till att de inte ska vara med.

    Dessutom behöver barnen ju tas om hand dessa dagar. Skolan nekar knappast ledighet för begravning, även om det är kort varsel.
  • Anonym (Sara)
    Anonym (Skitnödigt folk!) skrev 2019-12-03 18:39:08 följande:

    Men shit vad många skitnödiga människor det finns på detta forum! Har ni aldrig nånsin skippat skolan ett par dar för att ni varit skoltrötta? Aldrig stannat hemma en extra dag från jobbet för att få vila upp sig? Aldrig ruckat på en enda regel i ett liv?

    TS ungarnas betyg går inte under för att dom är borta EN vecka! Sjukanmäl dom och åk på begravningen. Kan va mysigt för dom att få lite extra ledigt med sina släktingar en vecka!


    Jösses, vilken inställning. Skola och jobb sköter man, punkt.

    Såna som dig hoppas jag verkligen att jag känner igen på en intervju, inte en chans att du skulle få jobb hos mig med den attityden.
Svar på tråden Okej att skippa skolan en vecka?