• nihka

    Skrämmande att vistas ute i samhället!

    Anonym (Mardrömsvärld) skrev 2019-12-03 16:36:46 följande:

    Blir så förtvivlad över utvecklingen i vårt samhälle. Fick en chock när jag följde veckans händelser på polisens hemsida. Så mycket fasansfullt, mycket värre än jag kunnat föreställa mig.Tänker på killen som blev kidnappad i 9 timmar och utsatt för tortyr av 4 unga män som skulle råna honom som var i nyheterna igår.

    Läser om bortrövade och våldtagna kvinnor var och varannan dag, som i bästa fall hittas döda i kärr, människorov och busschaufförer som sparkas brutalt för att de säger till om ogiltiga biljetter. Ständiga helikoptersökningar i mitt område sista tiden, brandbilar som tjuter flera gånger per dag, skjutningar, upprepade bilbränder på parkeringen utanför. Barn som blir rånade på allt de äger och sparkade på väg hem från busshållsplatser osv osv.......

    Värst av allt är hur jag påverkats, blivit så rädd och helt förändrat min livsstil på kort tid. Besöker aldrig vänner eller går ut och roar mig efter mörkrets infall. Sitter hemma och är numera också rädd när jag ska gå motionsrundan i skogen.

    Hur fan ska det sluta? Det mest skrämmande är våldsutövarnas totala brist på empati för offret och auktoritet.Det är ungdomar som tappat allt hopp och skiter i allt som ger sig på andra. Som inte har någon respekt för samhället eller liv. Det
    är för jävlig utveckling.

    Har era liv påverkats? Känner ni er rädda, drabbade?


    Nej, mitt liv rullar på precis som vanligt.

    Du kunde söka hjälp för dina fobier som hindar dig att gå ut när det är mörkt. Det är ju inte bra om du bara kan gå till och från jobbet under dygnets ljusa timmar, eller du kanske inte jobbar?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (P.A) skrev 2019-12-04 08:47:02 följande:
    Fakta är är att Malmö kommun har lika många sprängningar per capita som Afghanistan har. Kan det ha något samband med att Malmö är mer mångkulturellt än någon annan kommun i Sverige? Tar man hit Mellanöstern så blir det också som Mellanöstern. Fakta är att dödligt våld per 100 000 invånare ligger på 3.6 i Malmö jämfört med 0.7 som är snittet för västeuropa. Nej, inte uppvuxen i Sth. Uppvuxen i Småland under 80-talet och minns inga gruppvåldtäkter, klaner som bedrev grov organiserad kriminalitet, hedersvåld och annan importerad brottslighet.
    Fakta är också att under samma period dog ca 4000 personer av sprängningarna i Afghanistan och i Sverige noll.

    Fullständigt ojämförbart med andra ord.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (P.A) skrev 2019-12-04 09:03:03 följande:
    Faktaresistensen är total. Hur många kvinnor tror du vistas ensamma ute i mörkret i exempelvis Uppsala med vetskap om Adidasgäng hänger på stan? Att vara ensam kvinna ute i mörkret bland män från en kultur där man inte respekterar kvinnors frihet kan sluta väldigt illa.
    Ja, din faktaresistens är total. Jag säger ju att mitt liv rullar på som vanligt och du har invändningar. Varför så svårt att acceptera att alla inte sitter inne efter mörkrets inbrott?

    Det är ju bara dagsljus några timmar per dag så här års och på vissa platser går solen inte upp alls. Det går inte för sig att sitta inne och häcka så fort det blir mörkt så som TS gör.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (P.A) skrev 2019-12-04 09:17:09 följande:
    Läs vad jag skriver lika många bombdåd i Malmö kommun per capita som det är i Afghanistan. Sjukt. Sprängdes det och sköts det i princip varje dag på 70 och 80 talet? Är det bombdåd i Schweiz och Österrike varje dag?
    Fakta är fortfarande att under samma period dog ca 4000 personer av sprängningarna i Afghanistan och i Sverige noll.

    Så fortfarande inte jämförbart

    Nej, på 70-och 80-talen tyckte vi att det var skojsigare med knivvåld. Och det tycker vi fortfarande. Men det verkar inte vara lika roligt att läsa om det så därför skrivs det inte lika mycket om det mycket vanligare knivvåldet som ofta utförs i bostäder, i nära relationer eller bland socialt utsatta personer:

    https://www.svd.se/knivvald-mindre-uppmarksammat-an-skjutningar

    "Sammanlagt 267 personer dödades av knivvåld i Sverige 2011?2017. Under samma period sköts 190 personer till döds.
    "
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (XXX) skrev 2019-12-04 09:24:50 följande:
    Det hjälper inte att du håller på så här. Statistiken säger att 98 procent av alla män som våldtar vilt främmande kvinnor (s.k. "överfallsvåldtäkter") har utomeuropeiskt ursprung. 
    Källa på det, tack.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (öhm) skrev 2019-12-04 10:01:10 följande:
    Märkligt att det inte råder någon brist på trådar om hur män har sex med sina kvinnor när de sover medan motsatsen lyser med sin frånvaro. 
    Inte alls konstigt med tanke på den stora majoritet kvinnor som finns på detta forum.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Uppmärksam läsare) skrev 2019-12-04 10:41:13 följande:

    Något off topic, men efter att ha läst ett antal diskussioner här på Familjeliv, inklusive denna, där Nihka deltagit har jag funnit följande...

    Skriv något här på FL , vad som helst, och genast rycker signaturen Nihka ut och tycker precis tvärtom och gör detta med en frenesi och uthållighet som man nästan måste beundra. Men en riktig debattförstörare är hen. Det bidrar inte ett skvatt till en fruktbar diskussion att bara klubba ner andra oavsett vad de har att säga. Usel debatteknik!


    Jobbigt much att du inte får medhåll?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (A) skrev 2019-12-04 10:54:02 följande:
    Ja, det är väl jobbigt att folk inte håller med andra...

    Mycket bättre med SD:arna, de håller alltid med varandra, oavsett om det som skrivs är sant eller inte.
    Ja, herregud. Trådarna är kopior av varandra, ofta av FLs egen multinickskapare som utgör sig för att vara kvinna, så rädd, så rädd, så rädd med budskapet att det är (inbördes)krig i Sverige så gå inte ut.

    Och så bemöter man det på samma sätt varje gång. Konstigt! Hahahaha! 
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Anonym (Mardrömsvärld) skrev 2019-12-04 13:26:26 följande:
    Gruppvåldtäkterna som fenomen är huvudsakligen och bevisligen invandrade män. Våldtäkter har dock alltid förekommit och de kvinnor jag känner (väldigt många tyvärr) har utsatts av svenska män, europeiska eller amerikanska män. Ingen av de har blivit våldtagna av invandrarkillar. Majoriteten av dessa våldtäkter skedde för mer än 20 år sen och var då ganska vanligt även då.

    Men när det kommer till tafs och sexuella trakasserier på uteställen så står utländska män för de allra flesta. Deras  uppvaktningsstil är mycket aggressivare och stereotypt manlig. Svenska män är mycket försiktigare och nästan för passiva åt andra hållet.
    Ja, huvudsakligen handlar det om utländska män. Det konstiga är dock att man lyfter fram ett procenttal istället för hur många det handlar om vilket är i storleksordning tiotal och att man fullständigt ignorerar de svenska män som begått samma brott - som om de inte har gjort något lika allvarligt som de utländska männen. Och slutligen hur denna extremt lilla grupp skulle vara någon slags norm för alla de fullständigt laglydiga män med rötter i samma geografiska område. Mycket. Mycket. Konstigt.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    storpappan skrev 2019-12-04 20:54:00 följande:

    Det man inte behöver se lider man inte av!


    Utmärkt! Precis vad diskussionen behöver: en artikel från 2013 som lyfter fram att miljöpartiets Mehmet Kaplan bor i ett socialt utsatt område
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Skrämmande att vistas ute i samhället!