• Anonym (A 2)

    Förskola vid resa?

    Alexi skrev 2019-12-05 08:57:30 följande:
    Jag skulle aldrig ens fundera på att fråga förskolan. Jag utgår från att detta är under vanlig vardagsperiod (alltså inte klämdag eller lov) och då är det ju bara köra, som vanligt. Varför skulle man ens börja diskutera detta med förskolan? Den som är hemma jobbar som vanligt och barnen går på förskola som vanligt.
    Håller med
  • Anonym (A 2)
    hammarhajen skrev 2019-12-07 12:49:06 följande:
    Väljer man att skaffa barn måste man inse att livet ändras och begränsas. Man kan till exempel inte resa på samma sätt som förut, eller som barnlösa kan. Det finns ingen rättighet som ger alla lov att åka på nöjesresa utan barn. 

    Vill man åka på nöjesresa utan barn får man lösa privat barnvakt, som reglerna ser ut. Vi har alla valt att förskolan får kosta så lite att den bara är dimensionerad för den tid föräldrarna arbetar, den som har semester har ansvar för sina egna barn under tiden. 
    +1
  • Anonym (A 2)
    Anonym (Mimmi) skrev 2019-12-07 22:39:14 följande:
    Är ena föräldren ledig ska barnet vara hemma, det är lagstadgat och man kan mista sin plats. Herregud, lös det. Idag är det såååå jobbigt att ha barn och allt... Det finns föräldraansvar. Förskolan är inte barnpassning. Tänk på personalen som går bara för din unge ska vara där... Kanske de vill vara ledig men måste vara på plats...
    Hoppas innerligen att du förstår.
    Håller med
Svar på tråden Förskola vid resa?