Inlägg från: Anonym (Victoria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Victoria)

    Min sambo kollar på porr

    Jag förstår dig TS. Jag skulle inte heller vilja att min partner kollade på porr. Det är inget jag vill ha i mitt förhållande. Vill han kolla på porr kan han göra det singel. 

    Om jag var du skulle jag prata med honom igen. Han hade ju sagt att han skulle sluta, och det gjorde han inte. Berätta bara vad du sett och att du blev ledsen. Om han själv inte skulle vilja att du kollar kan han ju inte tycka att det är schysst av honom att kolla (när han dessutom sagt att han skulle sluta!). Fråga bara om du kan hjälpa honom på något sätt att sluta.

    Jag håller dock med de övriga om att det troligtvis inte finns något sammanband mellan hans porrtittande och att han skulle vara kåt på en kollega.

  • Anonym (Victoria)
    Anonym (Rationell) skrev 2019-12-04 05:00:45 följande:
    Haha va? Det var det dummaste jag läst.
    Har han tillåtelse att fantisera då? Onanera? Drömma sexdrömmar?
    Ja, vadå? Jag vill inte vara i en relation med någon som kollar på porr. Man behöver inte porr för att onanera.
  • Anonym (Victoria)
    Anonym (Snusen) skrev 2019-12-04 20:48:27 följande:

    Det viktiga är att respektera varandra. Själv har jag inget problem i att hon kollar porr eller hon om jag gör det. Skulle se det som kontrollerande och så länge det inte ersätter det gemensamma sexlivet så kan det ses som gynnsamt i relationen. När folk går in och bestämmer tankar, fantasier och är under skinnet och kryper DÅ ska man dra öronen åt sig. Vi vet alla vad män med dessa egenskaper konstant utsätter kvinnor för.


    Man kan ha tankar och fantasier utan att titta på porr.
Svar på tråden Min sambo kollar på porr