Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Min sambo kollar på porr

    Av egen erfarenhet säger jag att du ska fundera på om du vill leva med en man, som nekar dig sex men porrsurfar och tillfredsställer sig själv? Det kommer inte bli bättre, även om han lovar att sluta så kommer han inte göra det och du kommer alltid undra.

  • Anonym (M)
    Anonym (Eff) skrev 2019-12-04 19:17:28 följande:

    Säg att du behöver ha sex med en random SNYGG man 2-3 ggr/vecka utöver erat sexuella förhållande. Säg att det inte betyder nåt, inga känslor inblandade. Bara det att du måste få få utlopp för din sexuella aptit och att det är så här du funkar. Men att det så klart absolut inte betyder att du inte älskar bara honom.


  • Anonym (M)
    Richard1986 skrev 2019-12-05 15:51:09 följande:

    Det enda du kan göra är att prata, prata och prata med honom. Vill han inte svara, inte ta någon hänsyn alls till dina tankar och känslor eller att du upplever att du inte kan lita alls på honom längre så lämna. Tro mig, det finns gott om killar där ute som inte alls är intresserade av porr även om det ibland är lätt att tro annat !

    Här hemma kollar vi båda på porr. Mest amatörporr då vi går igång på det som en del av vårat sexliv. Men vi känner även par som inte alls gillar porr på något sätt så du är inte alls onormal eller konstig på något sätt ! Känner du att det här är så viktigt för dig att det påverkar din tillit och dina känslor för honom och att han inte vill ta någon respekt och hänsyn alls till det - så var snäll mot dig själv och lämna ! Annars drar du bara ut på en enda lång hjärtesorg för dig


Svar på tråden Min sambo kollar på porr