Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Min sambo kollar på porr

    Anonym (Förvirrad) skrev 2019-12-04 06:50:00 följande:

    Hej!

    Är i liknande situation med min kille.. Ser inga fel i att han kollar på porr om han vill när vi inte är med varandra, det kan han göra. Vi kan också titta tillsammans har jag föreslagit. Grejen är att han gör det när jag är där, i duschen utan mig. Vet inte hur jag ska ta detta? Klart som fan man blir knäckt. Blir avvisad jag också. Han har sagt att han tycker om att runka, och när jag säger att låt mig runka dig istället så svarar han med att han har svårt att komma när andra runkar honom.. "jag har runkat i så många år så det blir svårt för dig att få det lika skönt som mig" vafan alltså, han låser ju mig ute på en gång.

    Hon skrev att alla elaka kommentarer kan ni behålla för er själva så jag förstår inte varför ni vill såra en redan sårad människa.. Jag tror att alla som har känslor skulle känna sig liten i denna situation. Sen så talar vi om självkänsla och inte självförtroendet. Jag tror kanske killarna är lite blyga, istället för att utforska tillsammans så tar de saken i egna händer, ja vet inte men förvirrande är det.


    Det är ju skillnad på att onanera och ha sex med partner. Ibland kanske man bara vill ha en snabb orgasm ensam, det är inte att välja bort sin partner. Du lägger dig i hans onani, låt bli
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Eff) skrev 2019-12-04 19:17:28 följande:

    Säg att du behöver ha sex med en random SNYGG man 2-3 ggr/vecka utöver erat sexuella förhållande. Säg att det inte betyder nåt, inga känslor inblandade. Bara det att du måste få få utlopp för din sexuella aptit och att det är så här du funkar. Men att det så klart absolut inte betyder att du inte älskar bara honom.


    Trams. Det är inte jämförbart
Svar på tråden Min sambo kollar på porr