Inlägg från: Richard1986 |Visa alla inlägg
  • Richard1986

    Min sambo kollar på porr

    Anonym (Ledsen partner) skrev 2019-12-03 23:08:20 följande:

    Hej! Behöver verkligen lite support..

    Detta kan vara löjligt för vissa men sårade mig därför ber jag att snälla hålla elaka kommentarer borta tack.

    Den 25 november runt 20.00 ber jag min sambo låsa upp toalettdörren då jag behövde låna hans telefon (min var urladdad) Han står i duschen och säger att han inte vet vart den är. Jag ser nått som lyser i tvättkorgen och hittar den. När jag låser upp telefonen är det första jag möts av en porrsajt som heter xnnx eller dylikt.

    Jag blev helt ärligt förkrossad. Det kändes på något sätt som ett svek. Jag försökte hålla mina känslor i styr men det gick ej. Jag blev genuint ledsen. Jag kände mig riktigt besviken och mitt självförtroende sjönk till botten.

    Jag pratade med honom och han skämdes rejält och sa att detta är något han väldigt sällan kollar på och att det aldrig var meningen att jag skulle veta det. Han bad om ursäkt och sa att han ska sluta då han själv inte hade uppskattat om jag tittade, tände och onanerade till andra män.

    jag var ledsen men tog självklart emot hans ursäkt då den kändes genuin och även han kände sig ledsen och att han svikit mig och sedan var det inte mer med den saken.

    MEN ikväll gjorde jag någonting som jag inte trodde jag någonsin skulle göra.. Min man står åter igen i duschen och jag går in på hans historik och hittar då att han kollat på porr den 27 november.

    Inte ens 48 timmar efter vi pratat om det. Saken är den att han har troligtvis kollat på jobbet vilket får mig att undra... Finns det kanske en kollega som han tänder på...

    Nu känner jag mig bara tom på ord men även sviken och faktiskt lite arg.

    Vad ska jag göra... Hjälp ????


    Det enda du kan göra är att prata, prata och prata med honom. Vill han inte svara, inte ta någon hänsyn alls till dina tankar och känslor eller att du upplever att du inte kan lita alls på honom längre så lämna. Tro mig, det finns gott om killar där ute som inte alls är intresserade av porr även om det ibland är lätt att tro annat !

    Här hemma kollar vi båda på porr. Mest amatörporr då vi går igång på det som en del av vårat sexliv. Men vi känner även par som inte alls gillar porr på något sätt så du är inte alls onormal eller konstig på något sätt ! Känner du att det här är så viktigt för dig att det påverkar din tillit och dina känslor för honom och att han inte vill ta någon respekt och hänsyn alls till det - så var snäll mot dig själv och lämna ! Annars drar du bara ut på en enda lång hjärtesorg för dig
Svar på tråden Min sambo kollar på porr