Inlägg från: Anonym (jojo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jojo)

    Min sambo kollar på porr

    När man väljer att fläka ut sitt privatliv på FL på detta sätt så hade jag som man i relationen känt att det var över.
    Kan ni inte lösa det här själva? Vad ska FL kunna hjälpa till med här? Ska FL be honom sluta? 
    Prata med varann istället för att konsultera en site med anonyma användare. Råden som dyker upp här är annars bara att ni ska gå skilda vägar. 

  • Anonym (jojo)
    Anonym (Sunt) skrev 2019-12-05 09:20:34 följande:

    Fläka ut sitt privatliv? Ts är väl helt Anonym här och vill kanske se vad folk i allmänhet tycker och tänker kring saken. Hon har ju pratat med mannen och de verkar inte kunna lösa nåt eftersom han valde att ljuga och inte va ärlig... Du kanske velat hitta en lösning på liknande problem men Ts man verkar inte öppen nog... En sån sak kanske man inte vill prata med ens sina närmsta om just eftersom man inte vill fläka ut sitt privatliv...


    Oavsett vad ni kommer fram till här så måste hon ju förmedla det till mannen, eller hur? Då väljer han kanske att inte lyssna igen?

    Och vad ska hobbyterpeuter kunna hjälpa henne med? Har ni hört mannens sida av historien? Vad vet ni om vad mannen känner och tänker?

    Hon vet vad han har sagt men endast han vet allt.

    Det här löser man inom relationen alt. med en riktig teraput. Och kan man inte prata med varann så här man kanske valt fel partner.
  • Anonym (jojo)
    Anonym (Emelie) skrev 2019-12-05 12:49:50 följande:

    Du vet om att en ?terapeut? också kan vara vem som helst? Det är ingen skyddad yrkestitel. Tycker ändå att man kan utgå från att TS är normalbegåvad och inte tror att det är leg. psykologer som ger professionella anonyma tips på internetforum. (Konstigt att du befinner dig på familjeliv, eftersom det här gäller typ ALLT som diskuteras här.) Ditt resonemang innebär dock även att din åsikt inte är mer värd mer än någon annans, vilket stämmer.


    Ja du har rätt. Jag ska inte vara här på FL. Jag tappar tron på mänskligheten när jag läser trådarna här.
Svar på tråden Min sambo kollar på porr