Inlägg från: Anonym (Korkat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Korkat)

    Hund anmäld till länsstyrelsen

    Anonym (Haha nej) skrev 2019-12-08 10:40:51 följande:

    Eh nej den kommer inte avlivas. Inte ens hundar som biter ett barn blir avlivade. Dom får ett "Fyy på sig" och koppeltvång alt munkorg. Sveriges mesiga lagar.


    Vad säger du?

    Varför ska hunden avlivas för människans dumhet? Alla är inte lämpliga hundägare.
  • Anonym (Korkat)
    Anonym (Haha nej) skrev 2019-12-08 11:30:35 följande:

    Hade en hund bitit mitt barn hade jag avlivat den själv med en sten i huvudet eller kanske skära halsen av den. Så jo hundar som bits ska avlivas. För visst vore det bra att avliva ev usel ägare men då blir man satt i finkan.


    Du behöver söka hjälp
  • Anonym (Korkat)
    Anonym (Haha nej) skrev 2019-12-08 14:49:02 följande:

    Nej men du kanske behöver det om du skulle stå och se på när en hund biter ihjäl ditt barn eller hund utan att ingripa. Sjukt som satan.


    Jag skulle ALDRIG skylla på hunden. Klart att jag hade gått emellan för att skydda, men ta en Sten och slå ihjäl hunden med är inte friskt nånstans.
  • Anonym (Korkat)
    Ignoramus skrev 2019-12-09 01:12:36 följande:

    Haha jag hade definitivt haft ihjäl den hund som oprovocerat (dvs lös på en parkering t ex) bitit ihjäl min hund, men jag hade smugit lite mer med det. Sökt upp den i efterhand och gjort det, för fyfan. Kan inte tänka mig nåt värre. För de egentliga påföljderna är så sinnessjukt mesiga; som ni säger rör det sig som värst om munkorgstvång och det är vanligtvis efter ett flertalet anmälningar...


    Fy fan!!! Sånna uttalande tyder på att det är stora brister på empati i samhället. Varför är din hund mer värd en någon annan? Tänk om någon hade slängt köttbullar med spik i, som någon idiot gjorde för några år sedan, på ställen där det vistades många hundar, som bl.a. din hund hade ätit och skadat sig på?

    Det gör väl inget? Har inte ägaren uppsyn över sin hund och disciplin så kan den lika gärna dö ju. Inte mer än rätt eftersom det är hundens fel att den har instinkt. Någon av hundarna är säkert aggressiv och förtjänar det..

    Isch
Svar på tråden Hund anmäld till länsstyrelsen