• Hoppas96

    BIM januari

    Barbrastreisand skrev 2019-12-10 19:50:59 följande:

    Tror bim blir runt 9/1? Mensen var försenad några dagar i december, cykeln är nog inte regelbunden sedan uttag av spiral i oktober. Tänkte prova på Natural cycles, mäta temp och prova äl-stickor för första gången:) ska bli intressant !

    1/1 - EllaLo

    4/1 - boshab 

    5/1- saran92

    7/1- scrootie, Hoppas96

    9/1- Barbrastreisand


    Lägger in mig här! Jag fick svaga plus nu i november, på bim+3 starkare på cb men samma kväll slutade det i missfall tyvärr, v4+3. Så himla jobbigt men samtidigt skönt att det skedde tidigt. Vi kör på nu direkt och hoppas att det inte kommer någon mens emellan. Enligt vad jag kan räkna bör jag ha bim 7/1.

    Hoppas att mina ältester kommer på posten imorgon!

    Vi är 24 år gamla och försöker med första barnet.
  • Hoppas96
    Barbrastreisand skrev 2019-12-20 14:39:43 följande:

    Ni som har erfarenhet av äl-test, hur tidigt brukar ni börja testa efter mens? Är på cd11 men testet är väääldigt svagt.. har även digitala men tänkte vänta med dem tills teststickor blir tydligare.. brukar det bli ett starkt "hopp" när det väl börjar närma sig äl?


    Jag brukar börjar runt cd10/11, och för mig blev det starkt hopp när jag fick positivt i oktober! Så man får verkligen bara testa testa testa.. Själv är jag på cd 12 just nu.

    Lägger in bild.

    boshab skrev 2019-12-21 05:36:00 följande:

    "Väntar" på ÄL. Brukar ha kring CD14. ÄL-testerna jag tagit är starka men inte lika starka som kontrollstrecket. Är på CD16 idag och tempen stiger inte. Kanske ger oss någon dag extra då vi inte fått till det denna cykel iofs. Blir ändå orolig... Hur går det för er andra som har ÄL nu i dagarna?


    Hmm du tror inte du
  • Hoppas96
    boshab skrev 2019-12-21 05:36:00 följande:

    "Väntar" på ÄL. Brukar ha kring CD14. ÄL-testerna jag tagit är starka men inte lika starka som kontrollstrecket. Är på CD16 idag och tempen stiger inte. Kanske ger oss någon dag extra då vi inte fått till det denna cykel iofs. Blir ändå orolig... Hur går det för er andra som har ÄL nu i dagarna?


    Svaret gick iväg för snabbt.. Du kan inte ha missat den eller? Eller så är den lite sen denna månad bara? :)
  • Hoppas96
    boshab skrev 2019-12-21 10:26:18 följande:

    Ingen fara! Kanske ska prova appen du har för ÄL-test. Heter den Premom?

    Misstänker att den är sen, av nån anledning. Tempen ska gå upp efter ÄL, därför blir jag lite orolig. Vore typiskt om min kropp skippar ägglossningen denna månad :/

    Har dock sovit dåligt ett bra tag nu och det påverkar ju.


    Ja jag kan rekommendera den faktiskt! Man kan även lägga in gravtest för att se stegring, den har menskalender, man kan regga temperatur och så gör den kurva osv. Bra hjälpmedel tycker jag :)

    Hoppas att den bara är sen! Så himla tråkigt att missa en månad.. Hade själv typiskt äggviteflytning imorse så tror min är på gång vilket känns skönt eftersom jag fick tidigt missfall den 10e. Hoppas på att kunna få till det utan mens emellan..
  • Hoppas96
    Barbrastreisand skrev 2019-12-21 16:22:24 följande:

    Tack för svar och bild!! Tempar du också? Skillnad i temp? Jag tog ett test senare igår och det hade hoppat ganska mkt till ett tydligare streck. Och idag ännu mer.

    Men enligt appar (NC & Premom) sker inte ägglossning förrän 1v.. men får en känsla att det kan ske tidigare om jag utgår från äl-testerna?..


    Nej jag tempade en cykel men orkar faktiskt inte.. Kör testerna bara!

    Alltså om datum och tid stämmer på dina tester så tror jag du hade äl natten mellan cd11 och cd12, eller så ska du ha äl när som efter att sista testet togs. Det har ju gått ett par timmar mellan de två sista och det är ju väldigt starkt utslag. Vad tror du?
  • Hoppas96
    Barbrastreisand skrev 2019-12-21 23:08:39 följande:

    Tog ett test senare vid 19 idag som jag upplevde ännu starkare, se bild. Tog därför clear blue digital advanced,visade fast glad gubbe! Förrigår visade cirkel/negativ, hade tyckt att de skulle åtminstone blinka glad gubbe. Misstänker att äl är på gång nu, tycker det drar lite i ena sidan av magen.. Hoppas det blir lyckat denna gången!


    Ja men där ser man! Då är det på gång, jag håller tummarna! :)
  • Hoppas96
    Barbrastreisand skrev 2019-12-23 18:28:04 följande:

    Hmm.. Ingen tempökning men LH går neråt. Har ägglossning skett trots ingen markant ökning i temp?:/


    Du måste haft det mellan cd 12 och 13 då?
  • Hoppas96

    Tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av de gravsymptom jag hade förra månaden när jag fick plus (som tyvärr slutade i missfall redan 3dgr efter mensen skulle kommit).

    Men mina supertidiga symptom var ömma bröst från äl till plus, tydligare kontur av bröstvårtorna samt att de blev lite större, väldigt tydliga blodådror på brösten, lätt illamående samt en jättekonstig sak: mer könshår?!

    Mitt har aldrig vuxit utanför bikinilinjen men plötsligt fanns det ett få par strån på varje sida haha.

    Tiden mellan äl och bim är ju såå lång så tänkte det kunde vara kul för er som också väntar :)

    Själv är jag på äl+3 idag och känner lite molvärk redan? Märkligt men kan ju vara vad som helst.

  • Hoppas96
    Paramore1 skrev 2019-12-29 09:13:34 följande:

    Idag tog jag ett cb som egentligen inte är ett testa tidigt-test och detta får jag !!

    Vi har försökt sedan hösten 2017 med två missfall på vägen, så vet inte ens om jag kan vara glad... bara rädd! Speciellt eftersom man inre får tidiga ultraljud i Sverige.


    Jag ser allt något svagt plus! Ta ett testa tidigt imorgon kanske?
  • Hoppas96
    Bobmac skrev 2019-12-29 13:29:15 följande:

    Hjälp en nybörjare! Hur vet man när och om man har ägglossning? Och när måste man börja oroa sig om tester inte visar något?

    Har tagit ägglossningstest i flera dagar nu, men de visar inget. Började testa på dag sex efter mens. Är det möjligt att jag yann ha ägglossning mellan mens och den dagen?


    Jag har 28dgr cykel och får äl på dag 14!

    Jag hade fortsatt testa fram till dag 16/17 typ om du har "standardcykel", har du längre så kan du absolut ha senare äl. 6 dagar efter mens låter lite tidigt men jag är ingen expert. Sen kan kroppen tydligen skippa ägglossning ibland också!
Svar på tråden BIM januari