Inlägg från: Önskarbebis2020 |Visa alla inlägg
  • Önskarbebis2020
    Barbrastreisand skrev 2019-12-22 11:16:51 följande:

    Ja verkligen! Blev lite chockad, tur att jag började med testerna lite tidigare. Tack ska du ha! Hoppas din kommer snart också:):)


    Här är en till som verkade få ÄL mycket tidigare... förra cykeln fullt utslag på cd 16, och nu när jag la i testerna på premom så visar den high (12,5) på cd 8 liksom... jag hoppas ÄL kan hålla sig några dagar till så ägget hinner mogna ordentligt. Ser dock att ditt stegrade väldigt snabbt :-O
  • Önskarbebis2020
    Barbrastreisand skrev 2019-12-22 14:54:15 följande:

    Det är första gången jag tar äl-test så har egentligen ingen aning hur cykeln egentligen är...Men blev lite paff när jag såg att det kom tidigare och sbabbt! Fortsätt mäta så du ej missar!


    Ja jag brukar ha stenkoll. Allra helst nu när jag slutade med mini piller för 1,5 månad sen jag hoppas att jag får fullt utslag om några dagar, för då hinner nog ägget mogna håller tummarna att det tar sig för er!!
  • Önskarbebis2020

    Någon mer som har ÄL som sker nu under jul och nyårsdagarna? Jag är på CD 10 och har Inte börjat få någon stegring ännu på ÄL test. Men väntas få ÄL om cirka 6-7 dagar skulle jag gissa. Som tur är, så är jag ledig fram till den 7e januari så vi ska försöka mysa till det bättre vid denna ÄL än tidigare månad. Men också komma ihåg att mysa för njutningen och kärleken. Är en balansgång lite hur pass mycket man ska gå in i hela ?försöka göra barn?. Även fast kost, träning och livsstil är bra, så är mycket annat som ska klaffa för att det ska bli en liten bebis. Håller tummarna för oss alla, må det snöa en massa plus!

  • Önskarbebis2020
    boshab skrev 2019-12-25 06:45:28 följande:

    Det är verkligen en balansgång. Och lotteri känns det som. Är ju "bra" att man blir så inne i processen men det kan hända att man tappar lust och mest bara kör på för att man "måste för att ÄL är om nån dag" etc. Hoppas ni får en lugn och mysig julledighet! :)


    Ja men precis och sen har jag inte berättat för någon att vi försöker så det är svårt att få lätta hjärtat. Är så tacksam för såna här trådar då, för att kunna skriva av sig ja jag hoppas vi får till det iallafall 2 gånger kring ÄL, men här börjar förkylning komma märker jag hos oss båda, så vi får se hur det blir den här månaden. Annars är det nya tag nästa månad!
  • Önskarbebis2020

    Behöver er hjälp, när skulle ni se till att mysa om testet ser ut så här idag:



    Vi myste igår, sambon är sjuk så tänker om imorgon (lördag) eller söndag är bäst för mys? Vad skulle ni säga?

  • Önskarbebis2020
    Nixtie skrev 2019-12-28 17:29:33 följande:

    Någon som kan hjälpa mig att tyda mina ägglossningstester? Den översta är 24:e på morgonen och under är på eftermiddagen. Sen är det 26:e,27:e och sen idag längst ner.. varför har jag så många positiva? Tänkte att det började avta men efter den idag så blev jag lite fundersam.. någon som vet?


    Har du tagit gravtest? Man kan få positivt då på ÄL test. Annars så kan det vara så att ägget har svårt att släppa och därmed försöker kroppen få det att lossna (vad jag har läst mig till).
  • Önskarbebis2020

    Måste få fråga och se om någon har koll för det har inte jag. Vi är på försök nr 2 (blev lite halvhjärtat denna gång pga sjukdom). Men iallafall:

    Positivt ÄL test fredag (massa ÄL flytningar) och lördag.

    Vi myste torsdag kväll och igår morse (lördag). Tror inte vi kommer mysa nå mer då mannen är supersjuk.

    Igår kväll fick jag dom kända ÄL smärtorna (får som en kniv upp i underlivet) och har tidigare behövt ta värktabletter men igår behövde jag inte det utan kunde hantera smärtan. Tempen har dock inte stigit. Smärtorna kom vid 22.30 igår kväll så min fråga är egentligen, hur snabbt ska tempen stiga efter ägget släppt? Man blir ju knäpp på kroppen och allt som ska klaffa inför en liten bebis.

  • Önskarbebis2020

    Jag tänker att jag tar det som att jag hade ägglossning igår kväll pga smärtan då ÄL testerna är svagare idag eller är jag helt ute och cyklar?

    Översta är ifrån i torsdags (staven)

    Fredag skedde stegring rejält (ej kissat på 2 h) - massa ÄL sekret

    Lördag starkast (ej kissat på 3 h men druckit mycket) + ÄL värk + sekret vid kl 22.00 på kvällen och idag svagare igen.

  • Önskarbebis2020
    Jsv17 skrev 2019-12-29 21:03:32 följande:

    Igår, eller natten till idag hade jag tolkat det som. När jag tempat och tagit lh-test samtidigt så har jag kunnat se på tempen att för mig är den dag äl faktiskt skett är oftast lh-testet negtativt/svagare igen.


    För mig har dock inte tempen gått upp går din upp direkt? Annars kanske ägget släppte under dagen idag eller så är min temp seg på att gå upp.. eller så har inte ägget släppt alls.
Svar på tråden BIM januari