• Loea

    BIM januari

    Mikkans skrev 2020-01-02 23:17:23 följande:

    Okek! Tack:) BIM för mig är 12 januari!


    Vad spännande! Hoppas tiden går snabbt :)
  • Loea
    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-03 09:53:15 följande:

    Åååh så där hade jag när jag slutade med mina minipiller. Hade molvärk från ÄL fram till mens. Men nu förra gången så hade jag värk 2-3 dagar efter ÄL som sedan försvann helt och sen kom det tillbaka på BIM. Den här månaden känner jag ingenting förutom trött och ont i ryggslutet. Bröstvårtorna pyttelite känsliga men inget speciellt. Man räknar med att ägget fäster mellan 6-12 dagar efter ÄL. Sen är jag inte så hoppfull den här månaden då min temp beter sig väldigt konstigt så vi får se om några dagar om ens ägget släppt (ser på tempen). Lycka till nu


    Har också haft ovanligt smärtsamma ägglossningar sen jag slutade med preventivmedel i september typ. Första två omgångarna hade jag mensvärksliknande värk mellan ägglossning och mens. Senaste gången nu var mensen försenad två veckor så hade inte lika ont på slutet. Hur många cykler hade du innan det började kännas mer normalt Önskarbebis2020?
  • Loea
    JenniferO skrev 2020-01-03 18:21:38 följande:

    Tog ett test idag som ser helnegativt ut. Har bim på tisdag. Är det kört då? Äl+9 idag. Tog ut min spiral den 6 december och NC hittade äl den 25e. Haft molvärk sen Äl och nu ömma bröst..


    Nej inte alls! Man är väldigt olika och det kan även vara olika med olika graviditeter. Det som är säkrast är att vänta med att testa till bim. Tidiga test kan ge felaktiga resultat, positivt som negativt. Jag litar personligen aldrig på något som visas mer än två dagar innan bim, skulle bli så sjukt besviken om jag inbillar mig ett sträck eller får ett som sen försvinner.. När är bim för dig?
  • Loea
    MissJibs skrev 2020-01-03 20:41:54 följande:

    D här e MINST sagt skumt! Testade neg me gravtest 23/12Fick mens 25/12, startade lindrigt till att öka 26e o då blöder jag rejält (som jag brukar vid mens) + 3e samt 4e dagen. Sen lindrig igen så jag bara behöver trosskydd. E på dag 10 nu. Köpte hem ÄL stickor från tradera för att se om jag ens fått tbx ÄL efter förlossningen. Testade ikväll vid18 tiden bara för att se hur de funkar o då fick jag fullt utslag. Skrev i en annan tråd för att kolla om ngn hade erfarenheter av dessa men fick till svar att jag kanske e gravid trots min mens. Jag tänkte "hmm... Aldrig hört ngn som har haft sån kraftig blödning under sin grav... inte ens lönt att testa." Men jag kunde inte lägga d åt sidan utan tog en Tento teststicka o testade... visst f*n va d positivt. Antar att man får vänta några dagar o se om d håller sig kvar eller om man fått ett missfall. Ngn som varit me om liknande?


    Men wow vad roligt om det är så!! :D vilken vändning isf. Fasen man vet verkligen aldrig känns det som! Hoppas att det håller i sig!! Grattis!
  • Loea
    MissJibs skrev 2020-01-03 20:50:46 följande:

    Jag e MINST sagt förvirrad. Blöder som om jag hade mens. Rikligt så jag behöver tampong + binda i 3 dagar. Nu skilde d sig sen att jag enbart behövde använda trosskydd resterande dagar. 10 dagar mens o pos på gravtest.... whaaaat lixom. Nåja.antar att jag får vänta några dagar o se om d håller i sig annars e d ett missfall.


    Ja shit förstår att du är chockad! Inte hade man väntat sig det efter en "mens" liksom. Men så roligt om det håller sig! Kroppen är verkligen lurig alltså. Du får hålla oss uppdaterade!
  • Loea
    MissJibs skrev 2020-01-05 09:09:06 följande:

    Ja jag har läst mkt om d. Funderar på om jag ändå ska åka till akuten för att få svar på varför jag blöder. Låter inte mänskligt att blöda så länge o ändå få stegrande tester.


    Hoppas att det är så! Låter inte dumt att åka till akuten. Om du inte kan få en tid på tisdag liksom. Kan tänka mig att det inte är det lättaste att lägga ifrån sig alla tankar och känslor bara så där. Skönt om du får ett svar!
  • Loea
    Scrootie skrev 2020-01-06 13:32:33 följande:

    Tack! Ja det är skönt att det finns folk man kan ventilera med, har inte berättat för så många i vår närhet att vi försöker så har inte någon att ventilera med förutom sambon. Och han upplever nog tyvärr inte samma sak som jag gör i detta. Han är mer chill och tänker att det händer förr eller senare. Jag vill ju nu dock! Men tack för stödet, håller tummarna för er andra i stället :)


    Min sambo är likadan, han tänker att det händer när det händer. Vilket på ett sätt är skönt för vet inte om jag hade klarat av att se hoppet och desperationen i hans ögon också. Jag har berättat för mina närmsta kompisar men ingen av dem har barn eller är ens sugna på att få barn inom de närmsta åren. Så de kan inte riktigt förstå allt på samma sätt, även om de såklart försöker. Men man blir ju lite besatt av den här processen.. Skönt att det finns forum som dessa!
  • Loea
    Planerarbarn19 skrev 2020-01-06 17:19:07 följande:

    Alltså MÅSTE man ha symptom, har inga alls förutom trötthet... vill verkligen att de ska ha tagit sig denna gång :(


    Jag har haft alla symptom som finns de senaste månaderna och har inte varit det minsta gravid, kroppen vänjer sig bara vid att inte gå på preventivmedel.. Har verkligen haft sjuka symptom, vart övertygad många gånger om att så här dåligt kan man ju bara inte må utan anledning men jo det kan man tydligen. Sett många som skrivit att de känt mindre när de varit gravida. Tror att för många är det ett graviditetstecken i sig. Vänta tills du ska ha mensen och testa, håller tummarna! :)
  • Loea

    Okej allihopa, jag behöver råd! Har denna månaden tagit bidrottninggele då jag läst att det ska hjälpa ägglossningen på traven. Har en cykel på 34-35 dagar tror jag (inte haft så många sen jag slutat på prevmedel och förra månaden vart mensen sen två veckor) så tänkte att ägglossningen skulle komma igång om typ en vecka men började ta ägglossningstest för två dagar sen. De två tidigare testen har visat en svag men synlig linje men idag när jag tog ett så vart det helt blankt typ. Kan bidrottninggelen ha gjort att min ägglossning kom supertidigt och att jag missat den? Eller är det vanligt att när man börjar testa ägglossningen tidigt att det går upp och ner? Ska fortsätta testa och se hur det utvecklar sig..

  • Loea
    Mikkans skrev 2020-01-06 18:15:09 följande:

    Mina gick upp och ner :)

    Lägger in bild på hur det sett ut för mig :)


    Åh men vad bra! Då verkar det inte vara något konstigt :) innan när jag testat har de sett ganska mycket samma ut tills det väl stigit. Tack för hjälpen! :)
Svar på tråden BIM januari