• smulpaj01

    Hur vanligt är det att man kysser varandra efter första dejten?

    Nu dejtar inte jag på "det sättet", men jag vet relativt omgående om jag är intresserad eller ej. Är jag intresserad blir det en kyss/kyssar eller mer och man träffas igen väldigt snabbt. Är jag inte det blir det ingen mer "träff".

    Initiativet tar vi nog båda, det mer bara blir så. Man märker ju om intresset och attraktionen är besvarad genom ord, kroppsspråk, blickar och beröring.

  • smulpaj01
    Anonym (-) skrev 2019-12-11 19:54:08 följande:

    Vi ska bara ses på en fika.


    Då blir det med största sannolikhet ingen kyss. Jag skulle iaf aldrig ens komma på tanken att kyssa någon efter en förstafikadejt.
  • smulpaj01
    Anonym (H) skrev 2019-12-11 20:55:17 följande:

    Ja jag tycker att det spelar roll vad man gör. Fika- eller promenaddejter är snabba dejter, den enklaste varianten. Tror inte heller att det kommer att bli någon kyss. Middag/drinkar är mer chans till romantik.


    Exakt! På en första dejt hade jag inte valt promenad eller fika. Sådant gör jag när jag är i ett förhållande med mannen. Drinkar eller möjligen middag.

    Ska på dejt med en f.d chef, jag trodde det var mer att ses och prata så tänkte föreslå en enkel fika. Han föreslog drinkar på ett fint och ganska lyxigt ställe vilket fick mig förstå att han ser det som en dejt.
Svar på tråden Hur vanligt är det att man kysser varandra efter första dejten?