• fröken88

    Ledsen och sårad, mikrootrohet?

    Anonym (Ledsen) skrev 2019-12-12 18:22:33 följande:
    Jag är som jag skrev innan sjuk. En partner har väll ett ansvar i sin frus hälsa? Jag menar om din partner är alkoholist rar du inte hem sprit, om du har spelproblem så spelat inte hon. Man triggar alltså inte den man älskars sjukdom. Jag är inte en lite sotis fru, jag är en sjuk person som faller fort och hårt mycket pga den kroppshets som finns idag som min man uppenbarligen stöttar.
    Hej TS! Jag kan inte tala om för dig vad som är otrohet, men min personliga teori är att det här har ingenting med dig eller eran relation att göra.

    Han tittar på den här tjejen som en sexuell fantasi. Det betyder inte att han vill förverkliga fantasin. Han har ju inte kontaktat henne, utan han bara tittar. Jag personligen tycker att man har rätt sin sin egen kropp, sexualitet och fantasi. Man behöver inte dela allt med sin partner.

    Jag menar fantiserar du själv aldrig? Jag kan, när jag har sex med mig själv, fantisera om flera olika situationer och människor, men det betyder inte att jag vill att de ska bli verklighet eller att jag är missnöjd med min partner. Sedan kan jag erkänna att jag inte vill veta allt om vad min partner fantiserar om, han får hålla vissa saker för sig själv.

    Jag tror faktiskt att du behöver jobba med dig själv. Han har faktiskt inte på något vis kontaktat eller interagerat med någon annan, utan bara tittat på bilder.
Svar på tråden Ledsen och sårad, mikrootrohet?