Inlägg från: Anonym (Konstiga kukar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konstiga kukar)

    Annorlunda kukform

    Jag tycker det verkar som kukar är mer varierade än nåt annat. Min nuvarande killes skaft är mycket bredare än ollonet. Det är inte optimalt kan jag säga. Oftast får jag inte in mer än ollonet o det känns inte så mycket.

  • Anonym (Konstiga kukar)
    Anonym (Mullig tjej) skrev 2019-12-13 19:22:04 följande:

    Ah, tycker det är så osexigt. Föredrar verkligen att ollat är bredare än kukskaftet.


    Tycker inte ollonet e så viktigt. Det är helheten som jag tänder på. Tycker för stor skillnad mellan ollon o skaft både känns konstigt ser komiskt ut om ollonet är mycket större än skaftet.

    Å andra sidan är det inte heller skönt om skaftet är så brett att det känns konstigt. Men det SER otroligt sexigt med så stor.
  • Anonym (Konstiga kukar)
    Anonym (Mullig tjej) skrev 2019-12-13 19:54:49 följande:

    Alla är unika. Omskurna känns usch. Vill ha förhud och älskar att föra den fram och tillbaka. Stora är såklart estetiskt tilltalande. Hamnade i säng med en hund i somras som hade en riktigt konstig kuk. Såg och kändes "tillplattad" ut och som sak stod den ut, hängde inte över pungen. Var inte attraktivt.


    Haha hunken kanske var en hund i sinnet. Det verkar som just killars kukar kan se ut hursomhelst nästan. För mig är det hudfärgen som avgör. Min kille har exakt samma färg som resten av kroppen och den e skitsnygg trots att den är väldigt annoorlunda.
  • Anonym (Konstiga kukar)
    Anonym (Mullig tjej) skrev 2019-12-14 23:57:03 följande:

    Vad som helst kan dyka upp där. En kompis visade bild på hennes pojkväns kuk när vi var på fyllan, såg så äcklig ut och det kunde jag såklart inte säga till henne.

    Drömmer om en stor svart kuk.


    Nä det finns gott om extremt fula kukar därute. Röda blå o små e nog det fulaste. Men är det blir ner ok om den e stor än liten. Annars tycker jag nog en stor kuk på en vit man är det hetaste rent estetiskt. Men när det kommer till sex är inte alltid stor dersamma som som bra sex tvärtom. Kan säga att idag hade jag nog avslutat förhållandet med min kilie innan jag blev kär om jag vetat det jag vet nu. Visst är det sjukt sexigt att se på men det e ännu sexigare om man kan ha sex . Sp var flrsiktig med vad du önskar.
  • Anonym (Konstiga kukar)
    Anonym (Dick) skrev 2019-12-15 00:04:35 följande:

    Jag är nöjd som fan med min kuk.. Speciellt efter den beskrivningen av hur kukar kan se ut! Min är iallafall rak, jämn och hyfsat stor. Hur är det med er tjejer, har ni någon gång råkat skratta åt en kuk??


    Har fått fnissattacker ibland framförallt om de är små med stort ollon. Det påminner om nån seriefigur som absolut inte ska sitta mellan benen på den man man nyss ville slita kläderna av. Har aldrig skrattat öppet åt killen såklart men inombords kan det bubbla av skratt.
Svar på tråden Annorlunda kukform