• Dhalia

    Vi som planerar äggdonation 2020

    Zwillinge86 skrev 2020-09-09 17:43:01 följande:

    Inbillar jag mig att det är en antydan till streck!? Fattar ju att detta inte räknas som gravid, men visst borde inte det svaga strecket finnas där utan att testet registrerat hcg!?


    Jag ser utan tvekan ett till streck där :)
  • Dhalia
    Zwillinge86 skrev 2020-09-10 08:07:36 följande:

    Förlåt att jag kapar tråden pga min ångest. Vågar utifrån morgonens resultat betrakta mig som gravid, men det hade gärna fått stå 2-3 veckor i och med att jag är på ruvdag 8. Försöker dock att inte dra några förhastade slutsatser av det, kan ju slå om till nästa intervall inom några dagar och då ligger jag ju rätt. Önskar att vi bodde i ett land där jag nu smidigt kunde knalla iväg och ta ett Hcg för att lugna mig, men även om jag betalar för tjänsten har jag inget svar innan helgen då de skickas till Sthlm för analys. Så nu får jag hålla till godo med billiga tester och hoppas att de blir starkare vilket åtminstone indikerar ökning av hcg. Blir en lång vånda till måndag då jag tänker ta nya prover, plus att jag måste vänta några dagar på svaret. Hatar den falska tryggheten som proven ger när resultaten släpar flera dagar, är så fruktansvärt medveten om att jag inte vet något om den aktuella situationen i min kropp att provsvaren knappt ger någon ångestlindring alls :( I övrigt tack för allt stöd igår, och bra lista Smulantobe!


    Tänkte jag kanske kan lugna dig, jag fick på testdagen då jag va v4+2 (rd 13 med 3dagars) svagt streck med deras graviditetskasett, svagt streck med grav test från rsfu och fick också v1-2 med CB. Hade innan testat negativt rd 7 med 3dagars med rfsu testet.

    Har sedan efteråt testat två gånger till inom en vecka efter de och kunde se att strecken på rfsu ökade. Har sparat ett till CB för att ta samma dag som ultraljudet för att inte stressa i förväg för mycket. Nu är jag i v6+3. Jag har inte heller gjort ÄD och tar inget extra progesteron. Lillen hänger kvar än så hoppas det ska gå vägen för oss men jag var också orolig ett tag där att det borde ju stått v2-3 men antar det nog är från att det har fäst. Hittade också en gammal tråd på familjeliv en som hade till och med i vecka 6 visade CB v2-3 men det gick bra för henne på ultraljudet och bebisen mätte rätt:)
  • Dhalia
    horizon skrev 2020-09-10 15:16:44 följande:

    Hej, 

    Jag har vänner som har testat att de är gravida även med ägglossningsstickor, då de är känsliga mot LH värdet som stiger runt ägglossningen men de är tydligen även känslga för graviditet hormonet hcg.

    Är det nån annan som har testat och hört samma sak? Har man några såna över hemma sen innan så skadar det inte att prova och se om man får positivt utslag.


    Jag har faktist testat med CB ägglossningstest och det stämmer blev myyycket starkare än kontrollen det var dock lite in i v5+ något :)
  • Dhalia
    Zwillinge86 skrev 2020-09-13 06:41:05 följande:

    Hörrni mina test blir inte starkare och CB har inte slagit om till nästa steg på veckoindikatorn. Det är nog kört trots allt. Jag fortsätter såklart med medicinerna samt tar ett Hcg imorgon samt ett att jämföra med senare i veckan, men jag ska ärligt säga att jag inte har något hopp kvar. Den här ruvningen har verkligen varit tusen resor värre än alla tidigare. Och jag ifrågasätter starkt om jag orkar fortsätta med resten av våra blastocyster, vilket känns hemskt! Blir också ledsen av att stöta på nya hinder istället, trots alla ansträngningar för att undvika missfall i v.7. Även om jag haft ett ägg som släppt strax efter infästning tidigare så är den här situationen ny för mig och jag förstår inte varför det inte tar sig bättre. Det är ju inte infästningen och de följande veckorna som jag har problem med så jag var nog inte förberedd på den psykiska terrorn och att mentalt behöva kämpa såhär tidigt. Påfrestningen om ruvningen fram till testdag (och sedan v.7, v.12 och slutligen v.20 som är då jag vågar slappna av) blir för lång och stor om det ska vara så svajigt redan från start. Inser hur bortskämd jag har varit som kunnat räkna med plus och fina Hcg-stegringar till vecka 7.


    Kan det vara att du testar för tätt inpå?? Skillnaden på rfsu blev inte så stor som jag trodde heller men när dem torkade kunde ja ana att det blev liiite starkare ändå jag testade efter testdagen 4 dagar senare..försökte scrolla bakåt i tråden för du fick väl precis plus den 9 sep och v1-2 med CB? Tror du måste vänta minst en vecka från det innan du testar igen med CB plus så skulle jag väntat ytterligare någon dag till på det för att inte riskera hamna precis innan det ska slå om. Jag tog mitt andra CB test i v6+4 å den visar nu 3+... försök hitta tråden om seg stegring med CB veckoindikator..tror Försökermedivf skapade den.. vet hur de är man att stressar upp sig så mycket med dessa tester :(
  • Dhalia
    Zwillinge86 skrev 2020-09-27 09:43:04 följande:

    Lider med dig <3 Mitt missfall kom också igång igår, inte riktigt över än. Det är så mkt känslor när man kämpar för att bli gravid, lyckas och sen blir lyckan och den framtid, man snabbt hinner föreställa sig, ryckt ur händerna på en. Det här är mitt 7 missfall, 5:e på raken i ungefär samma vecka, så jag är van men det gör lika ont varje gång. För mig är varje plus ett (framtida) barn så jag sörjer även om missfallen är tidiga, och även om jag numer utgår i från att mina graviditeter kommer att sluta i missfall så är de lika jobbiga. Tillåt dig att känna allt du känner och våga prata om det, även om det bara är med en utvald person. Det är viktigt att låta missfallen få ta plats då det annars kan byggas upp så mkt uppdämda känslor inom en. Ta hand om dig! Kramar


    Beklagar och lider med dig :( fick också missfall eller blev ett MA som konstaterades vid UL, mitt andra MA. Tog cytotec i fredags och har fortfarande ont och gör så ont i hjärtat... Har du efter så många missfall fått prednisolon, trombyl, fragmin??
  • Dhalia

    Är inte så jätteinsatt men tror inte det är dåligt om den är tjockare, min var 17 mm vid ET blev gravid men slutde upp i ett MA.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020