Inlägg från: vårsommarhöstvinter |Visa alla inlägg
  • vårsommarhöstvinter

    Vi som planerar äggdonation 2020

    bellis2 skrev 2020-10-28 17:36:36 följande:
    Jag kunde också uppleva stress kring vad händer om det inte går vägen enligt planen och att man inte alltid fick svar. Sedan hade de lösningar på precis allt jag gick igenom men jag hade ju lugnat ner mig rätt mycket om jag hade vetat det från början. Försök trycka på läkaren mer.
    Ja, jag mejlar med henne varje dag. Har fått rätt så bra koll nu och kommer med största sannolikhet att få boka om.
  • vårsommarhöstvinter
    Livsbalans skrev 2020-10-28 17:54:54 följande:
    Tack för ditt inlägg!

    Jag går in i v9 imorgon och tampas lite med känslorna kring om jag borde gjort ännu ett försök med egna ägg (vet ju EG att det inte var ett alternativ då både ork och pengar var slut. I efterhand önskar jag att jag tidigare kontaktat Olga-kliniken men jag hade ju inte vetskapen då som jag har nu).

    Jag är så tacksam över att vara gravid så jag skäms över att jag samtidigt processar en sorg över de egna äggen när mitt barn som jag själv valt att skaffa på detta sätt växer i min livmoder. Det inger hopp och trygghet i beslutet (påminner mig om grunden till mitt val om ÄD) att få läsa berättelser som denna så tack för det!
    Hej! Jag tror de flesta känner så någon gång eller ofta och det varierar säker över tid med. Men jag tror de andra tjejerna här inne är på rätt spår. Barnet du har i magen var det som det var menat att ni skulle få. Och när det väl är fött så kommer det vara det mest fantastiska barn du någonsin träffat. Och du kommer inte att vilja byta ut det ... ens mot ett av dina egna ägg. Kram!
  • vårsommarhöstvinter
    Sofia95 skrev 2020-10-30 08:34:53 följande:

    Halloj, nu är jag med på tåget igen! VUL igår och inga rester av slemhinna kvar (inga spår av någon ny heller för den delen). Haft helt uppehåll från medicin (även underhållsdos) och började stimulering idag. Gör nytt VUL om ca tio dagar och håller tummarna för planering av FET efter det :)


    Härligt, framåt och uppåt!
  • vårsommarhöstvinter
    GrodanS77 skrev 2020-10-31 07:03:35 följande:

    Jag har ju känt att det är något som inte stämmer i kroppen. De rosa på staven har övergått till brunrosa flytningar och har kommit lite i trosskyddet, dvs det har ökat. Tycker inte att jag haft lika mycket känningar som tidigare påbörjade graviditeter. Så tog ett digitalt test igen. Förra helgen fick jag 3+ veckor, nu fick jag 2-3 veckor. Så känns rejält kört tyvärr. Jag ringer kliniken på måndag för att höra om jag kan få göra ul tidigare. Innan dess så slutar jag inte med medicinerna. Men vill bara ge upp nu!


    Tar du testen samma tid på dagen? Resultatet kan variera över dagen.
  • vårsommarhöstvinter
    Otta på tilen skrev 2020-10-31 16:55:41 följande:

    Kikar in och säger kollar läget.
    Jag är nu gravid i v15+4, men allt känns väldigt overkligt fortfarande ändå. Jag ska till MVC nästa vecka igen, i början så här är ju träffarna sällan. Mellan ultraljuden o undersökningarna blir jag orolig för MA, men det finns ju inte mycket annat att göra än att vänta... om ett par veckor eller så borde jag, om det går vägen, börja kunna känna av rörelser. Så ja, bara vänta o se...
    Önskar er alla lycka till så länge!


    Härligt med en uppdatering. Ha det så gott och passa på och njut. =)
  • vårsommarhöstvinter
    IrisEir skrev 2020-11-01 13:34:57 följande:
    Jag antar det är för att det kan irritera mer, och kanske för att de inte tycker att jag ska röra på mig för mycket. Men vet inte hur länge till jag pallar vänta...
    Bäst att följa klinikens rekommendationer, de vet vad de gör. Men förstår frustrationen!
  • vårsommarhöstvinter
    GrodanS77 skrev 2020-11-02 10:53:10 följande:

    Ja hörni! Vad ska man tro??! Varit och gjort vul nu. Storleken stämmer (V6+5) och vi båda kunde se något diffust som pulserade. Det var inte tydligt, inget tydligt pickande men det fanns något där. Så utifrån det så sa hon att ?som jag kan se det nu så är detta en pågående graviditet och skulle inte ge upp hoppet?. Fick ta blod prov på hcg att ha som referensvärde om det skulle vara några otydligheter vid nästa vul. Behåller min tid för det till nästa tisdag.

    Känner mig väldigt förvirrad. Jag var verkligen HELT övertygad om mf. Jag har haft mindre och mindre känningar under veckan och i helgen kände jag mig ?normal? i kroppen. Brösten ömmar bara svagt inte alls som förra veckan, lite lätt molvärk ner mot höfterna , inga spänningar i magtrakten längre och bara svaaagt illamående ibland. Har aldrig varit med om detta förut. Jag vet att symtomen kan komma o gå lite, men det är mer en dag till en annan eller att man inte känner så mycket på morgonen men det kommer på kvällen, inte att allt avtar under en vecka. Eftersom jag var så skeptisk som jag var i förra veckan så testade jag med vanlig sticka i fredags eftermiddag. Jag tyckte att det var svagare än tidigare. Det var därför jag testade med digitalt i lördags. Ville testa på samma sätt och tid som jag gjort tidigare gånger för att vara säker på att jag skulle kunna jämföra. Jag testade även med samma sticka som på fredagen först. Tyckte återigen att det var svagare så då tog jag ju det digitala där antalet veckor hade sjunkit. Och båda testen visade ju att hcg hade sjunkit. Så nu när jag kom hem från ultraljudet så var jag ju liksom bara tvungen att testa igen. Ööhh what?!? Stickan blev snabbt positivt med lika starkt som kontrollstrecket och då var jag ju tvungen att testa med digitalt igen. 3+ veckor står det nu. Hur i hela friden kan två olika gravtest visa svagare under två dagar för att sen gå tillbaka??? Jag fattar ingenting. Inte för att jag klagar direkt om det nu visar sig att det är något som lever, men förvirrad blir jag ju helt klart

    Ja, så tills vidare verkar det som om jag trots allt är gravid, så får vi vänta till nästa vul om en dryg vecka o se vad det visar då...ja, jisses, mycket ska man vara med om....


    Härligt resultat, grattis!
  • vårsommarhöstvinter
    Wonderstruck skrev 2020-11-05 19:57:34 följande:

    Var i Riga den 30/10 gjorde FET med en 5-dagars blasto. Trodde det skulle vara krångligt att resa men det var ingen som kollade något förutom att de frågade om jag hade QR-koden i telefonen. På kliniken fick jag ta ett Covid-test innan de gjorde återföringen. Idag blev det ett Plus.  På måndag och onsdag blir det blodprov.

    Enkelt att åka till Lettland trots Covid, jag åkte via Oslo (vågade inte chansa på Amsterdam).


    Kul, grattis!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2020