Inlägg från: Polly1981 |Visa alla inlägg
  • Polly1981

    BF augusti 2020 - stannar på FL

    Börjar bli trött på denna sega sida. Tar en evighet att ladda.

    Vilka hemliga facebook grupper är ni med i?

    Ska på kub på måndag och lever bebisen så ska blivande moster och farfar få veta men vill inte gå ut med det offentligt än så därav vill jag att Facebooksidan måste vara hemlig

  • Polly1981

    Ja jag är helt nojig. Men mannen lungnar mig när jag säger hmm inga känningar idag, nej så kan det vara ibland säger han. Konstigt jag inte känner något i magen. Nej den ligger ju länge uppe. Han läser mycket om alla veckorna. 12+1 idag och ok vad det stramar en gång i timmen sedan igår. Mest på jobb när jag suttit en stund och sen reser mig. Jobbar i butik och sitter i kassan minst 2 timmar om dagen.

    Magen är svullen och får snart inte plats i jobbyxorna

    Jobbar hela helgen och det är nog tur för annars hade jag blivit tokig. Hur dax ska du göra ditt. Mitt är kl 11

  • Polly1981

    Jag äter en multivitamin med folsyra i och den ska jag äta hela graviditeten pga att jag är gastric bypass opererad. Så 4 multivitamin, 1 järn och 1 omega 3 äter jag dagligen. Ligger lite lågt på järn och d-vitamin men de ska kolla mig igen om några veckor.

    Och jisses vad det stramar mycket idag då. Någon mer som upplever det är i v13

  • Polly1981

    Jag fick också låg risk och blev framflyttad 2 dagar. En liten buse som hoppade runt och snurrade hela tiden. Så skönt att se den röra på sig.

    Nästa RUL 19 mars

  • Polly1981

    Ja eftersom jag tror att det är den enda bebisen som jag kommer ha i magen så ska jag göra allt. Kolla kön, göra 3d ultraljud. Allt man kan göra ska jag göra hihi

    Så hoppas de kan se könet nästa ultraljud. För det är det sista ultraljudet som kommer att göras enligt region Skåne. Ska man gå de sista 20 veckorna utan att titta in? Nä ett 3d ul köper jag mig

  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-02-04 18:44:27 följande:

    Jag förstår! Underbart. När fick ni tid för rul?


    RUL fick vi 19 mars då ska vi vara i vecka 20

    Helt sjukt att tänka att om 1,5 månad har vi gjort halva graviditeten.

    Berättade idag på jobbet då jobbyxan är för liten för min svullna mage och oj vad de blev glada.
  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-02-11 16:47:05 följande:

    Idag köpte jag det första klädesplagget. Kunde inte hålla mig!!


    Hihi det gjorde jag redan 2 veckor efter testet. Då jag är upp över öronen förälskad i nalle puh sprang jag på en pyjamas på hm endast 1 kvar i strl 56. Den hänge ju kvar för mig tänkte jag. Sen har det blivit lite mer nallepuh plagg. Faktiskt lite basplagg när vi var på Primark i London. 3 par vita bodys för 2 pund. Så har lite kläder undanstoppade i 50,56 & 62
  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-02-11 17:31:43 följande:

    Åå vad mysigt!! Ja nu kanske man har svårt o hindra sig när man väl börjat :) allt blev genast lite mer verkligt tycker jag! Har ni börjat fundera på namn något?


    Ja jag har 2 namn på en flicka men om det är en kille blir det svårt. Har sagt flera namn till mannen men får nej, nej, nej.

    Men vi får väl se vem som bestämmer i slutskedet hihi

    Har ni börjat funderat på namn?

    Ska ni ta reda på könet?

    Vi har RUL de 19 mars och hoppas att man kan se könet då
  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-02-14 08:38:31 följande:

    Går in i vecka 15 idag! Snart dags o berätta för chefen. Har ni gjort det än? Vägde mig imorse. Hela 5 kilo upp. Men då var jag smal sen innan så kanske enklare går upp. Är ju verkligen mer hungrig än förut. Men försöker träna oxå! Jaja det löser sig. Trevlig helg allihopa :)


    Ja berättade för snart 2 veckor sedan då jag inte får på mig jobbyxorna eller de börjar spänna och det är inte skönt.

    Var och köpte mamma byxor leggings de ska jag bo i resten av livet. V15 i tisdags enligt kub eller torsdag enligt mens. Vet inte hur jag ska räkna.

    Har gått upp 3kg. Hade inte platt mage innan men den är mer ?uppblåst? nu.

    Trevlig helg på dig med. Min består av jobb
  • Polly1981

    Hej o hå har kom foglossningen. Ont i höfter / skinkor. Strålar upp i ryggen och ner i låren.

    Fick testa ett bälte på mvc och gud så skönt det var. Körde hem och beställde ett men får jobba Helga helgen utan ett. Går som jag har gjort på mig

  • Polly1981

    19 mars har jag mitt. Längtar så efter att förhoppningsvis få veta om det är en tjej eller kille. Just nu är jag 99,99% säker på att det är en kille. Att börja kunna säga han eller hon och inte bara den. Eller bebisen. Vill börja spåna på namn mm.

    När är ditt?

  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-03-04 09:35:01 följande:

    Ja jag vill oxå veta!! Har fått för mig att våran är en flicka. Vi har vårat 23 mars. Har du börjat känna några rörelser ännu? Jag känner ingenting men magen har verkligen börjat växa senaste veckan!


    Ja rörelser har jag nog känt i 3 veckor nu men denna sista veckan mycket mer. Mannen känner även den utan på min mage. Och den har växt ut nu också. Hade ju bara en slapp gammal tjockismage innan men nu är den rund o fin. I förrgår natt hade bebisen möbleringsparty. Tror den bytte plats på allt. Under 3 timmar låg jag och funderade om det verkligen gjorde ont, kändes som början till mensvärk men det gjorde ju aldrig ont bara så obehagligt. Annars har det bara varit småmolande från den.
  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-03-04 22:45:33 följande:

    Mår oxå väldigt bra! Kan träna som jag gjorde förut. Riktigt skönt. Dock har jag gått upp 7 kilo redan. Men var rätt smal innan så ja försöker inte ha dåligt samvete. Hur mkt har ni ökat? Kanske känslig fråga...


    4 kg uppgång mår fortfarande bra förutom foglossning i nedre delen av ryggen och höfterna
  • Polly1981

    RUL idag. En söt liten bebis med ett stark hjärta och växer som den ska. Fick gå in själv men fick göra FaceTime med mannen så han fick se lite av den.

    Moderkaka i framvägg så tar lite extra lång tid att känna sparkar men jag tror nog att jag känt den lite då och då.

    Till sist hittade hon könet, den låg med benen i kors men jag visste att det var en liten Pojke.

    Jag ska få en son, helt ofattbart. Nu ska jag fan börja njuta av denna graviditeten och inte noja mig hela tiden.

  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-03-20 14:48:23 följande:

    Åh vad härligt att allt såg fint ut, grattis! Vad roligt med en pojke! Min sambo får oxå köra via FaceTime. Kändes det konstigt? Hur långt var ditt besök? Ja njut nu! Kram


    Ja jag vad supernervös tänk om hon hade hittat något fel och så så får jag besked ensam. Men hon sa hela tiden vad vi tittade på. Tog nog ca 20 min, hade ju en bebis med benen i kors så fick kämpa lite. Skärmen var långt bort och det går inte att zooma i FaceTime så mannen såg bara en liten bild.

    Ska boka 3d till v 27-29 hoppas att förbudet släppt då
  • Polly1981
    MsSuzyLee skrev 2020-03-20 17:52:41 följande:

    Nu har jag också förstått att partnern inte får följa med och jag är jätteledsen..! Det känns så tråkigt att han inte ska få den upplevelsen. Googlade runt lite på privata mottagningar och hittade inget där om att man måste komma ensam. Kan det vara så att den regeln inte gäller för dom? Mailade och frågade, så får se vad dom svarar...


    Jag ringde en privat i Skåne och samma regler gäller där.
  • Polly1981
    Jooosen skrev 2020-03-20 19:58:32 följande:

    Aah jag förstår! Får försöka filma så gott det går då. Sjuk grej egentligen. Har ni funderat mer på namn?


    Nej inga namn bestämda. Jag har någrastycken. Fått ja på 2 va mannen. Återstår och se vill ha 3-4 namn att välja på

    I augusti i alla fall
Svar på tråden BF augusti 2020 - stannar på FL