Inlägg från: Vanessa89 |Visa alla inlägg
  • Vanessa89

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-05-28 19:14:11 följande:

    Nu får det fan vara nog! Tror ni att ni hjälper mig när ni skriver som ni gör? Har ni inget snällt att skriva?! Något peppande?! Fattar ni inte att ni gör mig ledsen!! Min man är ingen ond mördare som bara längtar efter att såra mig igen......


    Du kan ju knappast räkna med att vi ska stryka dig medhårs bara för att du inte tål att höra sanningen. Det är uppenbart att du inte värderar dig själv särskilt högt och för oss mentalt starka kvinnor är det helt jävla verklighetsfrånvänt sättet du beter dig på! Inlägget som du citerar är bara brutalt jävla ärlig, och det är det du behöver just nu.. för han har väl knappast varit särskilt ärlig.
  • Vanessa89
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-06-07 16:04:27 följande:

    Nej aldrig. Han får en chans nu och den är en chans till under hela vår livstid. Minsta lilla snedsteg så är vårt förhållande. Vi båda hårfin i vårt förhållande igen på de premisserna och jag tror vi kommer lyckas. Det känns bra och jag börjar få en framtidstro igen, tänker på annat än otroheten och henne. Jag tror absolut vi kan bli lyckliga igen, rentav lyckligare, annars hade jag inte gett det ett försök till.

    Nej min mans otrohet är äcklig, både mot mig, älskarinnan och vår dotter. Att han fattar tycke för henne Och hade kontakt med henne under vår bröllopsdag är sjukt, det håller jag med om. Hans förklaring är (typ) att han så klart förstod att det var något mellan dem då, hon gjorde honom glad (men det gjorde ju jag också) och att han på vår bröllopsdag aldrig någonsin trodde att han vevorna senare skulle kunna göra ett sånt grovt övertramp. Att hon blev gravid är inte mitt problem och inget jag tänker på. Sexet är mitt problem. Hade hon behållt barnet hade det så klart varit annorlunda och jag hade lämnat honom.

    Gör han mig minsta lilla illa igen är han körd men jag tror på oss som team och att hon in i det längsta inte lät oss vara har antagligen hjälpt snarare än stjälpt oss.


    Tycker ditt resonemang är konstigt, minst sagt. Men både du och din make verkar inte helt friska så jag ska nog inte försöka förstå mig på dig. Tycker mest syndom erat barn.
  • Vanessa89
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-06-07 19:59:53 följande:

    Men snälla människa är du 12? Vad får dig att slänga ur dig att vi inte är friska? Vad är konstigt i mitt resonemang? Att jag ger min man en chans till?

    Det är inte olagligt att vara otrogen, han har inte mördat någon. Otrohet är inte särskilt ovanligt, speciellt inte bland småbarnsföräldrar. De allra flesta ger din partner en chans till den om det kommer gå att laga får tiden utvisa.

    Blanda inte in mitt barn i ditt elaka resonemang tack.


    Roligt att du slänger iväg elaka kommentarer mot mig när du stod där vid altaret och svor trohet och evig lycka till din så kallade "man". Samtidigt som du stod där så stod han med en halvhård kuk eftersom han precis samma morgon knullat skiten ur "väninnan". Du är så otroligt jävla enkelspårig och jag bävar verkligen för hur hårt du kraschar nästa gång din "man" väljer att svika dig... hoppas att du har ett aktivt kontaktnät som isåfall orosanmäler eftersom er dotter förtjänar att växa upp i ett tryggt hem.
  • Vanessa89
    Anonym (Nej) skrev 2020-06-13 17:28:17 följande:

    Hur många gånger ringde dom och pratade eller smsade på ett sätt som du hade ansett vara olämpligt? Hur många gånger rörde dom vid varandra på ett sätt som du inte skulle anse vara ok? Hur många gånger ljög han för dig för att dölja sina handlingar och känslor? Hur länge fick han och kände saker för henne som du inte skulle anse vara ok? Är det inte massor och åter massor med gånger?

    Om hans ångest var så illa, Varför gjorde honom det?

    Hans påstådda ångest är också ett bevis på att han inte var i en bubbla. Han visste att han skadade dig fruktansvärt men bokade ändå ett rum för att hon var värd det.

    Du sitter med en man som kan bli förälskad och ha sex i andra kvinnor bakom din rygg.

    Det kvittar om hon sårat någon. Hon har ändå en chans som du inte har just nu. Hon kan hitta en trogen man som aldrig vill skada henne.

    Din makes handlingar är så grova att det inte finns en chans att han bara haft en affär och aldrig kommer göra om det. Det är som om man plötsligt börjar med heroin och sedan påstår att man aldrig ens provat varken cigg eller alkohol förut.. Och du tror på honom.


    Tror inte vi kommer nå fram till kvinna86. Tiden får utvisa hur det går för dem, men de har inte statistiken på sin sida.
Svar på tråden Nygift och otrogen