• Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Vet att det varit en liknande tråd innan som försvann men det var inte jag!!

    Jag lever med en man och en fyraårig dotter. I mars gifte vi oss, ett väldigt enkelt bröllop men väldigt fint för mig och det betydde mycket. I juni fick jag reda på (kollade hans mobil) att han fyra-fem gånger i april hade haft sex med en kvinna på hans gym. När jag fick reda på det hade dom avslutat sin relation och när jag konfronterade honom kom det fram att han hade sån ångest och inte vågar berätta av rädsla för att förlora mig.

    Jag har valt att stanna. Kanske stoppar jag huvudet lite i sanden. Istället har vi börjat prata om ett till barn och att flytta. Jag behöver pepp.. hur många av er har förlåtit er partner och faktiskt klarat av att gå vidare efter otrohet?

  • Svar på tråden Nygift och otrogen
  • Anonym (Nej)

    Jag tror jag vet varför du inte lämnar. Du vet att han blir ett par med henne så fort han blir fri. Och du vill inte att hon vinner. Du lever hellre i ett falsk äktenskap än låter henne få honom.

  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:39:01 följande:

    Väldigt tråkigt att läsa om din situation och vad du fått utstå men också din son. Låter dock som han har en klok mamma och med en sådan pappa kanske det är skönt att han inte finns med i bilden.

    du har helt rätt att jag inte vet vad han sagt men hade honom blivit lovad guld och gröna skogar hade hon nog sagt det till mig vid det här laget då hon redan berättat om ganska mycket han sagt. Det är väldigt sorgligt att det resulterade i en graviditet och det har såklart varit stressande för mig och min man också även om det varit tuffast för henne. Nu blev det inget barn vilket antagligen var det bästa och som tur var hann inte heller jag bli gravid för då hade vi haft ett spädbarn nu och livet hade varit helt annorlunda,

    Jag har så de senaste dagarna tänkt att jag måste lämna honom men varje gång jag bestämt mig kommer alla fina minnen över mig, allt det fina han också faktiskt är och hur svårt det är att lämna en man jag älskar. Jag vet ju att det han gjort är förnedrande och förödmjukande och jag borde och kanske tom vill lämna honom men kan inte/vet inte hur. 


    Hur man lämnar en otrogen man : man skaffar självinsikt och egenvärde.

    Klickar hem skilsmässopapper från internet och fyller i och skickar in tillsammans med personbevis.

    Du ställer dig i bostadskö och letar bostad och under tiden flyttar du hem till släkt/familj och talar om varför och du får hjälp med att inte gå tillbaka till honom.

    På riktigt behöver du skapa distans till honom och lära dig stå på egna ben och vara självständig. Skaffa dig lite stake och självrespekt.

    För varje inlägg sjunker du allt längre ner i geggan och utplånar dig själv bit för bit och accepterar snart allt han säger även om du vet att han inte alltid talar sanning. Snart kommer du utan att blinka tycka att det är en bra ide att öppna äktenskapet för sexuella äventyr bara han stannar hos dig.

    Förlåt mig men det är så desperat så det känns som att det är DU som varit otrogen och krälar vid hans fötter för att han ska älska dig igen..
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:42:01 följande:

    För att jag mår ännu sämre av att inte veta.


     


    Ja, tack för tips. Kontaktar hon honom igen blir det anmälan.

    Ja hon borde vända sig till någon i hennes närhet som finns där för henne, inte till någon som aldrig mer vill ha med henne att göra. 


    Men det är det som inte riktigt går ihop för mig.
    Du mår dåligt av att veta,men också dåligt av att inte veta.
    Hur ska du kunna komma vidare om du både vill och inte vill veta?
    Du står ju bara kvar och stampar på samma fläck då.

    Jag förstår hur du tänker.
    Men samtidigt så tycker jag det låter fruktansvärt känslokallt av honom att bara säga att han inte vill ha barnet och sen strunta i alt ansvar.
    Han var ju också en av orsakerna till att graviditeten överhuvudtaget uppstod.
    Att då bara skita i allt och lämna henne ensam med hela ansvaret och med att göra abort med allt vad det innebär och med komplikationer som tillstött,det är inget annat än svinigt gjort.
    Visst,hon visste vad hon gav sig in på. Men det rättfärdigar ändå inte hans handling.
    Om du inte hade kommit på dem så hade hon kanske behållit barnet.
    Du kanske inte ska lita på allt han säger.
  • molly50
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:33:35 följande:
    Men om det faktiskt är sanning i att det bara skett med henne de gångerna han säger, att han verkligen ångrar sig och kommer göra allt för att bli förlåten och få tillbaka min tillit kan han då inte vara värd ett försök?
    Oavsett hur många gånger det skett så tycker jag,som någon skrev,att han borde få berätta för släktingar och vänner vad han gjort och själv få bära skammen.
    Då,om någon gång,visar han om han verkligen ångrar sig eller inte.
    Sätt hårt mot hårt. Låt honom inte slippa undan så lätt.
  • Fjäril kär

    Att berätta för er omgivning om vad han gjorde är enda möjligheten till att bevisa att han på riktigt ångrar sig och menar vad han säger. Då först vet du om det går att lita på honom.

    Så länge ni båda leker struts kommer ingenting förändras och ni kommer fortsätta leva i cirkelresonemang som inte leder nånstans. Ni kommer fastna i moment 22 i flera år till.

    Just nu kan han säga vad han vill men det går inte att bevisa nånting alls så länge han inte behöver ta några konsekvenser.

  • Anonym (Kvinna86)
    Bjoer skrev 2020-02-06 16:40:34 följande:
    Fast man kan inte bara säga att "Jag vill inte ha barnet." och sen tro att man kan slippa ansvar. Då är man en riktig jävla skitstövel alltså. Jag tycker nog att han har ett ansvar gentemot henne att hjälpa henne igenom abortprocessen och bearbeta det.

    Fast han tydliggjorde ju att han inte ville ha barnet, mer än så kan han inte göra..


    han hamnade ju i en situation där han fick välja mellan att stötta mig eller henne och då valde han mig och dom riskerna visste hon om.. att hon fått komplikationer har inte han med att göra för dom har ingen relation nu. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Hallå) skrev 2020-02-06 16:45:25 följande:
    Men känslorna innan de verkligen tog steget och även efteråt rör sig antagligen om 1 år

    Jag tycker inte nödvändigtvis att du behöver lämna honom. Men vänta med att skaffa barn, bagatellisera aldrig relationen han hade till henne och gör inte henne till ett psyko för att hon blev kär i din man, låg med honom, begick en abort och behövde processa länge för att en viktigt kanske (t.o.m. den viktigaste just då) människan försvann ur hennes liv

    Säkert, eller åtminstone under en relativt lång tid. Att ta steget att ha sex med varandra är ju stort så såklart fanns det väldigt mycket som ledde till det.. till sist kunde dom väl inte stå emot.

    Ja jag ska vänta med det men det känns samtidigt väldigt orättvist. När vi försökte få barn så gjorde han en annan med barn och då ska helt plötsligt min längtan efter ett till barn pausas. 


    För mig måste hon vara psyko, jag kan inte ta att hon är en vanlig tjej med känslor typ. 

  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Kvinna31) skrev 2020-02-06 16:51:09 följande:
    Så tänkte jag med. Han ville inte ha med barnet att göra som får henne att göra abort då borde han iallafall ta sitt ansvar och finnas så länge hon fått komplikationer utav det.
    Jag hade lämnat honom om jag visste att de var tvungna att ha en relation med varandra och det vet han. Egoistiskt av mig kanske men jag hade inte kunnat hantera det. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Rebecca1987 skrev 2020-02-06 16:54:30 följande:
    Ja för dom vet att det han gjort inte är förlåt bart. Om du vill dölja det så hjälper du honom att komma undan vad han egentligen har gjort
    Jag vet.. men det blir ju som sagt också förnedrande för mig att vara den blåögda som fortsätter stå vid sidan av.. jag har blivit någon jag inte vill vara. 
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-02-06 17:29:38 följande:
    Ni har försökt i tio månader och du känner fortfarande att det hände igår.

    Du har redan gett honom fler chanser än han förtjänar. Du krälar i stoftet och ber om att han ska fortsätta spotta på dig...
    Jag vet. du har rätt..

    inatt låg jag och funderade och insåg att när han blev påkommen hade han inte ens stake nog att berätta hela sanningen. Det har smugit fram så mycket efteråt och hade jag inte upptäckt det hade jag ännu inte vetat. Det gör så ont men det tar tid att ta in för hela min bild av mannen jag älskar har rubbats. Hela min framtid försvann i ett nafs så som jag trodde det skulle vara..

    han vill mig väl men det är redan försent jag vet och det finns bara en enda utväg...
Svar på tråden Nygift och otrogen