Inlägg från: Anonym (Kvinna86) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna86)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Nej) skrev 2020-01-14 06:32:11 följande:

    Eller så längtarhan efter henne. Spänningen, kravlösheten, nyförälskelsen och hennes sexiga kropp. När du sitter gravid, grinig och har ont är du kanske tråkig? Du var ju inte ens attraktiv nog enligt honom under er bröllopsdag och smekmånad så varför ska du då vara attraktiv när ni aldrig sover och du har avslag, läkande bröst och alltid en spya på tröjan?

    Kanske passar nån tjej på att ge en invit ? Han är troligtvis känd som kille som var otrogen som nygift ( då säkert älskarinnans vänninor och deras män och deras mäns vänner osv fått höra allt)

    Er kärlek blev ju inte speciellt djup efter dottern då han hade en annan relation rätt tätt inpå. Det är nog bara du som tror att dotter fördjupade något,


    Nej, han avskyr henne. Det är inget han fejkar... hon lekte med hans liv när hon övervägde att inte göra abort.

    Men fattar ni inte vad jag menar? Kan man inte lära sig nåt av en otrohet och lära sig att tygla sig för att man vet att gräset inte är grönare på andra sidan? Han har alltid innan och efter värdesatt oss och det är ju inga som vet om vad han gjort så han behöver ju bara ?skämmas? för mig. Sedan han blev upptäckt har han gjort allt för mig och låtit mig gå full insyn. Tror inte läckande bröst eller blöjor vad det som fick honom att göra det utan han attraherades av henne och tänkte inte längre än näsan räcker..
  • Anonym (Kvinna86)
    Sarah889 skrev 2020-01-14 18:31:12 följande:

    Inte en sportslig chans. Men jag förstår att du väljer att se så på saken. Om du hade sagt något annat så hade du ju insett att det inte finns något kvar att hämta (vilket det inte gör, men förhoppningsvis nyktrar du till i sinom tid).


    Så du tror inte att en person i stundens hetta kan begå ett sådant övertramp och sedan genuint ångra sig och aldrig göra om det och tiden efter göra allt för att bli förlåten av den personen hen verkligen älskar? Det är ju skillnad på kärlek och attraktion.
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Nej) skrev 2020-01-14 18:59:00 följande:

    Hade någon på din bröllopsdag sagt åt dig att din man bara ljög för dig och snart skulle gå och göra sin älskarinna gravid, hade du trott hen då? Nej. Du hade blivit arg och hade försvarat din man. På samma sätt som du nu skriver att din man aldrig skulle vara otrogen igen..

    P din bröllopsdag hade du säkert kunnat säga att din man ALDRIG skulle vara otrogen.

    Det enda du vet med säkerhet ( dvs har klara bevis för) är att han varken älskar eller respekterar dig.. 1: Din man ljög medvetet för dig när ni gav era löften, 2: Din man ljuger gärna och bra för dig. 3: Din make söker sig till andra kvinnor. 4; En natt med en annan kvinna är värd mer än en livstid med dig, han riskerar gärna er relation.

    Varför fortsätter du ett äktenskap baserat på en lögn? Du kommer aldrig kunna se tillbaka på er bröllopsdag och le !


    Det har du helt rätt i. Men han ljög inte då, han hade inte inlett något med henne då... inget sexuellt k alla fall. Sen har dom olika åsikter om dom hade kontakt lång tid innan eller inte. Hon hävdar att dom hade kontakt dagen vi gifte oss. Men jag tror inte att hade man sagt till honom 5 min innan han låg med henne ?en natt med en annan kvinna är mer värt än en livstid med din fru? att han hade sagt ja då. Han såg det inte så. Han va kåt och kunde till sist inte stå emot. Vilket jävla äckel egentligen..

    Men vårt äktenskap är inte baserat på en lögn. Återigen otroheten kan inte komma att definiera varken honom eller oss, vi är ju mycket mer än så. Eller vad menar du?
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-14 19:03:25 följande:

    Och det är väl i så fall ÄNNU värre? I såfall ät ju er kärlek meningslös om det är så? Då betyder ju inte hans ånger ett skit?


    Men jag pratade med en vän för ett tag sen som berättade om hennes bror som var otrogen mot sin fru (och barn) och kom hem och var ångerfull. De hade ett dåligt äktenskap och stod då inför beslutet att skiljas eller laga. De satte sig ner och insåg att dom glidit ifrån varandra men ökade varandra och idag är dom lyckligare än någonsin. Hade han inte varit otrogen hade dom kanske förstått hur fel ute dom var och det slutar med en kärlekslös skilsmässa.

    Om han är kär i mig men var otrogen så betyder inte hans ånger ett skit? Vad menar du?
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (Linda) skrev 2020-01-14 19:24:53 följande:

    Och då kommer du aldrig någonsin kunna lita på honom igen.

    Ja det finns folk som är otrogen bara för att de kan. Och det är dessa människor som kommer förbli notoriskt otrogna eftersom de aldrig ser någon orsak till att hålla sig trogen. De kan älska sin fru och ta hand om familjen exemplariskt men kommer alltid söka efter spänningen och andra kvinnor. Blir de påkommen gör de avbön och köper frun en ny bil, gör henne gravid, åker utomlands eller något liknande och sen om en liten tid är det dags igen för nästa kvinna... Och så börjar det om igen..


    Jag jobbar på att lita på honom. Han jobbar på att få tillbaka min tillit. Mer än så kan vi ju inte göra? Jag är inte synsk och kan inte se in i framtiden men jag kan inte tänka mig en framtid utan honom som jag känner nu. Om han inte gjort det på nästan 9 år så tror jag inte han går att beskriva som notorisk?
  • Anonym (Kvinna86)
    Akira Öken skrev 2020-01-14 19:46:23 följande:

    Hur kan du veta att han aldrig varit otrogen tidigare? Han berättade ju inte om denna otrohet förrän han blev påkommen. Tror du att han skulle svara ärligt på frågan om han varit otrogen tidigare?


    Han säger det. Han hade även sagt till henne att han inte gjort det tidigare. Du har rätt i att han inte berättade men när jag konfronterade erkände han ju och under veckan som kom lades ju alla korten fram på borden.

    Men sen erkände han bara att dom haft sex en gång och det var hon som berättade det andra för mig. Fan va dum i huvudet jag är...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (???) skrev 2020-01-14 20:33:57 följande:

    Men det VAR ju inte i stundens hetta - det var flera gånger! 

    Ledsen TS, att ditt liv är som de tär. Jag tror att en dag kommer du plötsligt öppna ögonen och fatta det som alla skriver om här i tråden. Du är bara inte där än.


    Nej det skedde ytterligare en gång med flera ligg samma kväll. Det har jag faktiskt inget bra svar på varför det hände.. han använder den beryktade bubblan som förklaring. Kanske är det så, kanske sögs han upp av något och förstod inte vad han gjorde men när hon blev gravid vaknade han till och drabbades av ångest och panik...
  • Anonym (Kvinna86)
    Anonym (May) skrev 2020-01-14 20:48:36 följande:

    Nu har inte jag läst hela tråden ts så det är möjligt att du redan skrivit det här men du säger att det var runt ett år sedan? Pratar du nån gång med din man om hur du känner eller tror han att du släppt det och gått vidare?

    Är han medveten om att du fortfarande mår väldigt dåligt och oroar dig över det här?


    Ja vi pratar men försöker som sagt få till en vardag. Jag mår ju mycket bättre än vad jag gjorde dom första månaderna.

    Hade jag haft en chans med honom om jag redan lagt det bakom mig? Är det möjligt? Är det jag dom ältar orimligt mycket? Borde jag kunnat gå vidare vid det här laget?
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-14 20:41:42 följande:

    Och varför kunde han inte stå emot? Varför var hon så mycket bättre än dig just då? Han var ju trots allt NYGIFT!

    Han var nygift och borde varit den lyckligaste mannen i världen. Varför var han inte det?


    JAG VET INTE!!! Jag är så besviken på att han gjort såhär. Utsatt mig för det här!! Kunde han inte åtminstone väntat till vi inte var nygifta längre? Var han så jävla sugen på henne att han inte kunde stå emot??
  • Anonym (Kvinna86)
    Fjäril kär skrev 2020-01-14 20:44:40 följande:

    Om han var otrogen bara för att han kunde och ändå älskar dig så är ju hans svek så mycket värre. Eller hur? Då lär ju inte hans ånger betyda ett skit om inte ens kärlek kan få honom att vara trogen. Förstår du?


    Han var inte otrogen för att han kunde, han var otrogen för att han ville. Men det betyder ju inte att han idag intf genuint kan ångra sig? Förtjänar inte människor en andra chans?
Svar på tråden Nygift och otrogen