Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Nygift och otrogen

    Anonym (Älskarinna) skrev 2020-01-20 19:39:21 följande:

    Visst, för jag bryr mig inte.

    Jag leker med männen, jag vill inte ha dem som partner.


    Varför svarar du ens i tråden när du uppenbarligen inte bryr dig ett skit om TS krossade känslor och äktenskap?
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 16:08:26 följande:

    Ungefär det gjorde jag när jag fick reda på det. Tog med vår dotter till mamma. Det är inte så att han kommit smärtfritt undan bara för att vi idag lever under samma tak.


    Fast du stannade inte borta tillräckligt länge för att det skulle vara en kännbar konsekvens... Däri ligger skillnaden...
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 16:11:06 följande:

    Fast alltså när vi gifte oss hade dom aldrig haft sex? Och jag avskyr det han gjort men rent krasst var det ju kortvarigt. 2-3 veckor från att dom låg första gången till han sa att han inte kunde göra så mot mig. Inget långvarigt, det hade jag aldrig kunnat förlåta.

    Sen vad gäller njutningen har du ju rätt. Tydligt är nu att hon inte var värd det...


    Det ÄR långvarigt och iskallt planerat in i minsta detalj. Hur du än försöker intala dig motsatsen.

    Han var i sina tankar och känslor hos en annan kvinna på er bröllopsdag. Hur kan du inte förstå det sveket?
  • Anonym (Linda)

    Klart som fan han säger allt du vill höra och säger ja till allt du vill ha, det är inte ånger och dåligt samvete, det handlar om att han ljuger sig till att slippa konsekvenserna av sin otrohet. Han gör allt för att du ska stanna kvar, inte av kärlek utan för att han vill slippa ta ansvar för sina handlingar.

    Att skaffa barn, köpa hus, ta ner månen, be dig hålla tyst, åka utomlands etc är ju bara ett sätt att muta dig till att stanna kvar och invagga dig i falsk trygghet. Det är snarare det bästa beviset du kan få att du inte kan lita på honom.

  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-02 18:23:06 följande:

    Intressant resonemang, har inte tänkt så. Men jag tycker det här med ?konsekvenser av sin otrohet? för ingen annan konsekvens än att bli lämnad. Och någonstans, såhär 10 månader senare, är ju på nåt sätt kärleken mer närvarande än någonsin paradoxalt nog. Att jag har stannat i 10 månader måste ju ändå betyda något? Vi måste ju vara en bit på väg?


    Är kärleken verkligen så närvarande eller är det så du vill tro?

    Han har kniven mot strupen, varje dag riskerar han att du går för gott, hur ska han annars reagera liksom?

    Han har inget annat val än att stryka dig medhårs. Det betyder inte att det är äkta.
  • Anonym (Linda)

    Varför tycker du att du förtjänar en otrogen partner?

    Är du och ditt barn inte värd mer än så?

  • Anonym (Linda)

    Snälla TS, det finns ingenting som din man gör som visar på varken respekt, hänsyn eller kärlek.

    Efter 10 månader fortsätter han att välja henne framför dig. Han fortsätter att mata dig med bortförklaringar och lögner för att deras kontakt ska verka oskyldig och legitim.

    Du har faktiskt ingen aning om vad hon egentligen har för hållhake på honom och varför han inte kan släppa henne.

    Hur vet du att hon inte längre är på samma gym? Hur säker är du på att hon ska flytta? Vad har du för bevis på att din man talar sanning? Inte ett skit...Eller hur?

    Och som flera påpekar så kan ju hennes sms etc vara påhittade av din man. Det är ju barnlätt att skaffa falska messenger-kontakter och nästan varenda en har oregistrerade mobilnummer. De sms han visar kan han själv lätt hitta på.

    Att han messar dig nu och berättar om hennes abort och att hon vill prata är ju inget annat än jävla utpressning om att det är synd om honom för att han inte får vara ifred och han hoppas att du ska komma springande med din kärlek och ömka honom.

    Fortfarande efter 10 månader ljuger han och manipulerar dig. Du ska INTE lita på honom.

    Du säger att han inte varit så här förut. Men det kan du faktiskt inte veta ett dugg. Han kan mycket väl tidigare haft intresse för någon och lurat dig på det men av olika anledningar inte gjort något åt den flirten förrän den här kvinnan dök upp och han föll pladask.

    Otrohet dyker inte upp från ena dagen till den andra. Oftast är det en lång startsträcka som leder fram till själva handlingen. Och det kan handla om år innan det händer något. Och det handlar i första hand om uppmärksamhet från någon annan. Nånstans behöver man uppmärksamhet och känner sig törstig på det och får enligt sig själv inte tillräckligt hemma av olika skäl så man söker sig utåt. Kollegor, vänner etc. Man flirtar, blir bekräftad och får tillfredsställelse. Men det räcker inte efter ett tag och man vill ha mer. Och man kanske blir attraherad och sen förälskad. När rätt person besvarar känslorna är otroheten runt hörnet.

    Om hans ursäkt för otrohet är era småbarnsår så är det ju så han fungerar när ni krisar. Istället för att stötta dig och förstå slitet söker han sig utåt. Stooor varningsflagg på det beteendet. Det betyder att han troligen kan hamna i samma situation igen när ert liv blir jobbigt och bingo... Där har du orsaken till att han inte släpper henne. Han behöver hennes bekräftelse när du går bananas på honom...

  • Anonym (Linda)

    Inser ni inte att hon är det som gör att ni inte kommer kunna komma förbi detta?

    Varför är det så himla viktigt att fortsätta ha kontakt med henne? På vilket sätt hjälper det dig att må bättre?

    Inbilla dig inte att hon är intresserad av att hjälpa er hålla ihop ert äktenskap. Tvärtom så utnyttjar hon ju er kontakt med att verkligen vrida om kniven på er båda två.

    Varför kan han inte bara göra slut en gång för alla? Tio månader har gått, aborten är gjord för länge sedan. Vad mer finns det att göra? Mår hon dåligt är det ju hennes sak att söka hjälp.

    Blockera henne och gå vidare.

  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-06 16:39:01 följande:

    Väldigt tråkigt att läsa om din situation och vad du fått utstå men också din son. Låter dock som han har en klok mamma och med en sådan pappa kanske det är skönt att han inte finns med i bilden.

    du har helt rätt att jag inte vet vad han sagt men hade honom blivit lovad guld och gröna skogar hade hon nog sagt det till mig vid det här laget då hon redan berättat om ganska mycket han sagt. Det är väldigt sorgligt att det resulterade i en graviditet och det har såklart varit stressande för mig och min man också även om det varit tuffast för henne. Nu blev det inget barn vilket antagligen var det bästa och som tur var hann inte heller jag bli gravid för då hade vi haft ett spädbarn nu och livet hade varit helt annorlunda,

    Jag har så de senaste dagarna tänkt att jag måste lämna honom men varje gång jag bestämt mig kommer alla fina minnen över mig, allt det fina han också faktiskt är och hur svårt det är att lämna en man jag älskar. Jag vet ju att det han gjort är förnedrande och förödmjukande och jag borde och kanske tom vill lämna honom men kan inte/vet inte hur. 


    Hur man lämnar en otrogen man : man skaffar självinsikt och egenvärde.

    Klickar hem skilsmässopapper från internet och fyller i och skickar in tillsammans med personbevis.

    Du ställer dig i bostadskö och letar bostad och under tiden flyttar du hem till släkt/familj och talar om varför och du får hjälp med att inte gå tillbaka till honom.

    På riktigt behöver du skapa distans till honom och lära dig stå på egna ben och vara självständig. Skaffa dig lite stake och självrespekt.

    För varje inlägg sjunker du allt längre ner i geggan och utplånar dig själv bit för bit och accepterar snart allt han säger även om du vet att han inte alltid talar sanning. Snart kommer du utan att blinka tycka att det är en bra ide att öppna äktenskapet för sexuella äventyr bara han stannar hos dig.

    Förlåt mig men det är så desperat så det känns som att det är DU som varit otrogen och krälar vid hans fötter för att han ska älska dig igen..
  • Anonym (Linda)
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-02-08 11:15:05 följande:

    Nej! Han skulle aldrig någonsin överge sin dotter. Någon måtta får det faktiskt finnas.. han älskar henne mer än nåt annat och är en fantastisk pappa till henne. Punkt!


    Han HAR redan övergett sin dotter i och med att han var otrogen och ljög för er om vart han var och gjorde.

    Han är en kass pappa som utan att ens blinka tycka att en abort är någon annans ansvar fast det är hans eget barn.

    Han är en kass pappa som tycker att knulla är roligare än att ta faderligt ansvar för sin familj.

    .... Etc etc

    Ska jag fortsätta?
Svar på tråden Nygift och otrogen